2777
2789
عنوان

چرا پسرم خوب نمیشه😭

213 بازدید | 28 پست

سلام دوستا ترو خدا اگه کسی تجربه داره بگه.

پسرم۴سالشه ۵روزه آنفلانزاگرفته ولی هنوز تب ولرز داره وهمش میگه سرم درد میکنه دوتادکتر بردم تاحالا ولی داروی خاصی ندادن فقط واسه پایین آوردن تبش دارو دادن کسی درمورد این آنفلانزا تجربه ای داره؟خیلی نگرانم براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم دخترم تب داره همین الان

سرفه هاش وحشتناکه

داره آنتی بیوتیک میخوره ولی نمیدونم چرا تب داره

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بیماری دست پا دهان نیس 

علائم انفولانزا ولی تب قط نمیشه بدن از پاها میریزه بیرون

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
عزیزم دارو رو بیخیال تقویتش کن چیزای مقوی بهش بدی زود خوب میشه

چی بدم بهش؟تادیروز که هرچی میدادم استفراغ میکرد اما الان خداروشکر دیگه استفراغ نمیکنه ولی اشتها هم نداره فقط به زورمیتونم بهش آب میوه بدم

چی بدم بهش؟تادیروز که هرچی میدادم استفراغ میکرد اما الان خداروشکر دیگه استفراغ نمیکنه ولی اشتها هم ن ...

مثلا سوپ با آب گوشت خوبه 

همون آبمیوه اینا خوبن پرتقال مخصوصا 

من خودم سیب زمینی و تخم مرغ پخته میخورم خیلی بهتر میشم حالاا برای بچه نمیدونم 

آخره صبر سبزه🌱

پسرم سه سالگی گرفت به نظرم n1h1بود اونم ۱۰ روز تب داشت دکترش گفت تا ۱۰ روز تبش ادامه داره . اسهال و استفراغ هم بود طفلی خیلی اذیت شد . دو بار بهش سرم زدن چون هیچی نمی خورد بعد ۱۰ روز خوب شد کم کم