2777
2789
عنوان

چرا پسرم خوب نمیشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 28 پست

شربت ازیترومایسین 200کودکان وگرنه تا ده روز همینطوره عفونتم تا یه مدت توی سینوساش می مونه اگه ننوشته بگیرین براش

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب پرتقال ولیمو شیرین به زور بهش میدم ولی مغزیجات نمیخوره اصلا

آسیاب کن بهش بده 

توی غذاش بریز یا معجون واسش درست کن

حتما گرمیجات بهش بده 

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
صبور باش . انشالله زود خوب میشه . اگه میلش میکشه آب پرتقال بهش بده .‌ مایعات زیاد بده . زودتر خوب می ...

ممنون عزیزم دعا کن براش.خیلی میترسیدم میگفتم نکنه بچم چیزیش باشه که اینجوری

سینوزیته عزیزم این ویروس جدیده رو سینوزیتا اثر میزاره منو مامانمو خواهرم گرفتیم همینجور شدیم من تا یک ماه درگیر بودم فقط اموکسی کلاو جوابه ولی خیلی داروی سنگینیه سرخورد نخوری

سینوزیته عزیزم این ویروس جدیده رو سینوزیتا اثر میزاره منو مامانمو خواهرم گرفتیم همینجور شدیم من تا ی ...

نمیدونم بخدا دوتا دکتر متخصص بردم گفتن آنفلانزاست وهردوتا گفتن آنتی بیوتیک لازم نداره

واقعا؟پسر شمام تبش قطع نمیشد؟لرزم میکرد؟سردردم داشت؟

بله گلم. خیالت راحت ویروس خوب میشه. اما به خاطر اینکه دل آروم بشه یه آزمایش بده من چند بار آزمایش داد در  آخر یه قرص تو تاپیکام هس اون خوبش کرد

این یه پزشک خیلی خیلی معروفه تو تهران دکتر مقدادی.داروی انفولانزا اینه چندروز بخوره تبش قطع میشه.ببین سرسری نگیر بچه‌جاریم الان بیمارستن بستریه زده به ریه هاش.اینو به متخصصی که‌میلری نشون بده تایید کرد بگیر و بده بچه بخوره الان به بچه جاریمم خود بیمارستان این داروها‌رو‌میدن اون اینقدر سرس ی گرفت که بچه ی ماه تب داشت اخر زد به خون و‌ریش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.