2777
2789
عنوان

الان یه تاپیک مهریه بود

93 بازدید | 10 پست

سلام 

همه ی مهریه ها بالای ۱۰۰ بود 

حالا منی که دلم میخواد مهریم ۱۴ تا باشه با شروط و... خیلی کمه؟😂 در قبالش تعهد میخوام ایمان و تقوا و شعور میخوام

خطاب به دخترا چرا آقایون و از ازدواج می ترسونید؟ شما از حضرت زهرا(س)که بالاتر نیستید! به شخصه مخالف مهریه سنگینم 

مگه ارزش مارو تعداد سکه رقم می زنه؟ مگه کالا ایم؟ درسته تو این سال ها درصد خیانت و .... خیلی زیاد شده ولی امیدوارم هنوزم پیدا بشن آقایون متعهد و عاشقی که زندگی رو به کام همسر شیرین می کنن تا بشه بدور از چشم و هم چشمی.. با الگو گرفتن از اهل بیت قشنگ ترین زندگی رو رقم زد😍😍

برای خوشبختی و عاقبت بخیری و ظهور مولا و حاجت روایی همه یه صلوات ختم کنید.

لطفا توهین نکنید منو به تعلیقی نکشونید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چهارده تاست مهریم و هیییچ وقت پشیمون نشدم

پارسال عقد بستم

و به خودم افتخار میکنم که دنبال ارزشم تو تعداد سکه ها نبودم

ارزش من بهشته ولاغیر

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم مهریه بالا ربطی ب کالا نداره.

مهریه بالا واس اینه ک فردا شوهرت افتاد مرد با مهریه تمام اموالی ک حقته رو بتونی بگیری.

مهریت کم باشه هیچی بهت نمیرسه، و خونه زندگی و تمام چیزایی ک ب دست اوردین میرسه ب خانوادش

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ایمان تقوا شعور رو همه نیخوان ولی چنددرصد اقایون دارن؟اتفاقا مهریه کم تو این شرایط مصداق بارز حماقته.کالا نیستیم ولی اونقدرم بی ارزش نیستیم که بی پشتوانه پا بزاریم تو زندگی که توش به عنوان یک انسان عملا حق قانونی نداریم.مهریه برا زندگی نیس برا وقتیه که خدای نکرده به مشکل بخوره ادم

ببخشید قوانین ک این حکومت برای ما ساخته اگر مهریه نداشته باشی تو کاملا یه زن بی دفاعی 

ربطی به ارزش زن نداره به قانون گذاری های حکومت ربط. داره 

مهریت کم باشه راحت طلاقت میده 

مهریت کم باشه خدایی نکرده شوهرت فوت کنه اموالش بهت تعلق نمیگیره اگر زن بمیره همه چیش مال مرده ولی اگر مرد بمیره یه درصد. کمیش مال زنه اگر مهریه داشته باشه می‌تونه بذاره اجرا همشو بگیره 

تو این جامعه ای ک انقد زندگی سخت شده اینا رو در نظر بگیرید آدما گرگ شدن شما گرگ نباشید ولی بلد باشید مقابله کنید 

حق طلاق فرزند و مهاجرت و اینا چرت و پرته

اولا اینکه مردای مقابل ما امام علی نیستند دوما قانونی که کشور ما برای زنان گذاشته مهریه تنها پشتوانه ی اونها هست ، یک زن نه حق تحصیل نه حق اشتغال نه حق خروج از کشور نه حق طلاق نه حق حضانت فرزند و ...رو نداره یعنی همه جور پشت مرده 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹