2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از زایمان

62 بازدید | 8 پست

سلام خانوما یک ماهه زایمان کردم هیچ کمکی نداشتم همه کارامو مجبور شدم خودم انجام بدم و از روز سوم سرپا شدم کامل با وجودی که درد داشتم اما حالا هر روز حال روحیم داره خرابتر میشه همش به شوهرم گیر میدم و پرخاش میکنم دو دقه بعد پشیمون میشم اما باز دوباره پرخاش میکنم همش آهنگ غمگین گوش میدم و گریه میکنم فکرو خیال اینکه هیچ کس ندارم اذیتم میکنه قبلاً اینجور نبودم بیخیال بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بی خوابی و خستگیه از اینکه ادم احساس میکنه زایمان کنه راحت میشه ولی یکی میاد که دائم باید مواظب باشی حتی اگه درد داشته باشی حتی اگه خسته باشی حتی نصف شب،ینی یکی نیس کمکت کنه؟مامانت دوره؟خانواده شوهرت؟

هورمونای بدنت ریخته بهم مدااام به خودت بگو این حالم طبیعیه و باید کنار بیام

به شوهرت هم بگو تو چه حالی هستی و از این دورانت بهش توضیح بده هم خیال خودت راحت بشه هم همسرت آگاه بشه و پیگیر دعوا و یا ناراحتی نباشه درکت کنه

به خورد و خوراکت برس و هرروز دعاهای رفع غم اندوه رو سرچ کن اگر مفاتیح نداری از روی نت بخون

یه مدت اینجوری هستی به مرور اگر تلاش کنی بهتر میشی

منو فققققط خدا نجات داد هر شب دعا میخوندم مفاتیح دستم بود فقط گریه میکردم که خدا به دادم رسید

هورمونای بدنت ریخته بهم مدااام به خودت بگو این حالم طبیعیه و باید کنار بیامبه شوهرت هم بگو تو چه حال ...

واقعا سخته من قبلاً آدم بی‌خیالی بودم درخدی که بدترین مشکلات برام مهم نبود اما الان اصلا خوب نمیشم همش می‌خوام لباس بپوشم تک و تنها سوار اتوبوس بشم برم ی جایی که هیچ کس نباشه.از شوهرم خصوصا متنفرشدم

واقعا سخته من قبلاً آدم بی‌خیالی بودم درخدی که بدترین مشکلات برام مهم نبود اما الان اصلا خوب نمیشم ه ...

منم دختر شاااد و سرحال و نزده برقصی بودم … عین دیوونه ها میخاستم خونه رو ترک کنم!!!!! با شوهرم سر ده دقیقه دیر رسیدنش قیامت میکردم! همش در حال گریه و زاری بودم 

واقعا هیییچکس درک نمیکنه تو اون حال آدم رو انگار آگاهی بخشی نشده به همه مردا که دیگه هیچی…

من خودمم آگاه نبودم به شرایط روحی که برام پیش اومده بود که بخوام از شوهر بیچاره ام توقع داشته باشم 

خیلی سخت گذشت بهم اما به لطف خدا به لطف خدا یهو نجات پیدا کردم از اون حال