2777
2789
عنوان

سزارین شدی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 51 پست
روز اول سخته یکی باید کمکت کنه واسه شیر دادن.روز دوم دیگه میتونی ببینی بغلش کنی شیر بدی

ینی نشستن باعث سردرد نمیشه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان سینمو فشار میدن ی چیزی میاد نمیدونم چیه خیس میشه لباسم.این دلیل میشه که بعده زایمان مشکل شیر ...

اره عزیزم طبیعیه زردرنگه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
من الان سینمو فشار میدن ی چیزی میاد نمیدونم چیه خیس میشه لباسم.این دلیل میشه که بعده زایمان مشکل شیر ...

نه مطمئن باش هیچ مشکلی نداری 

منم برا بچه اولم اینطوری بودم شیرمم خوب بود 

برا دومی  خدا لعنت کنه مادرشوهرمو ......

مگه چند هفته بودن که توی دستگاه رفتن گلم شنیدم بی حسی کمردرد میاره و نباید بشینی اولش وگرنه سردردمی ...

دوقلو هام ۳۶ هفته.اخری ۳۷هفته.تا دوازده ساعت سعی کن اصلا تکون نخوری حتی سر تو تکون نده.بعدش دیگه بلند میشی سر پا و راه می ری و میشینی دیگه مشکلی پیش نمیاد.

من سزارین شدم با  بی هوشی ۲روز موندم تو بیمارستان پمپ درد نداشتم زیاد دردی احساس نکردم شیرم دا ...

خداروشکر عزیزم

وقتی شیاف استفاده میکنی دیگه دردت خیلی کم میشه بچه رو راحت بغل میکنی شیرش میدی راه میری  روز د ...

خداروشکر واسم دعاکنید بتونم

الان وارد 36هفته شدم احساس میکنم شکمم اومده پایین بچمم باپاست

ینی نشستن باعث سردرد نمیشه؟

اگه بیحس شده باشی تا میتونی دراز بکش ک باعث سردرد نشه 

من بیهوش شدم همشم نشستم سردردم نگرفتم 

ولی برا اولیه بی حس شده بودم بچم زردی گرف بیمارستان موندم نتونستم استراحت کنم سردرد میگرفتم 

بعد از 21 ساعت درد طبیعی اخرش سزارین شدم با بی حسی

به محض اینکه رسیدمم خونه مجبور شدم بلندشم و کارامو بکنم هم خودم هم خونه هم کارای بچه 

دردش با شیاف حل میشه فقط دقت کن بعد از عما دولا دولا راه نری خودتو رو بخیه ات ننداز

منم سزارین اختیاری شدم.بی حسی بودم.تا سه روز اول فقط اذیت شدم برا دردام بیشترم روز اول بعد زایمانم ولی در کل خیلی راضی بودم و هستم.پمپ درد خواستم که واسم بذارن خیلی خیلی ام خوب بود دردمو کمتر میکرد.

فقط مشکلم بچم بود که همون روز اول نتونست درست و حسابی شیر بخوره و سینه بگیره. 

تــ💕ــو فردایـی ؛ هـمان که قـرار اسـت بخاطـرش زنـده بمانـم . . .