2777
2789
عنوان

خوابیدن در بارداری

230 بازدید | 20 پست

سلام من هفته ۳۰ بارداری هستم و تو خواب خیلی غلت میزنم به دکتر گفتم گفت اشکال نداره شما میخواین بچرخین چجوری میچرخین میشینین؟ من چیکار کنم حالیم نمیشه😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من حال ندارم بشینم آروم از پهلو میچرخم و طاق باز میشم بعدم به پهلوی دیگه میخوابم اگه بخوام واسه هربار چرخیدن بشینم ک کلا تا صب نباید بخوابم چون هزار بار میچرخم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
منم مثل شمام شب به چپ ميخوابم صبح پا ميشك ميبينم به پشت خوابيدم😞

اصلا مشکلی نیس میگن لحظه ای که به خواب میری بهتره پهلو باشی ولی به شوهرت بگو بیدارت کنه این حرفا فقط تو ایرانه من دوستم آلمان بود میگفت دکتر گفته این حرفا چیه هرجور راحتی بخواب

مرسی 😅من فک میکردم خودم تنهام مرسی ک هستین😅

خخخخخخ نترس ما مامانای خوبی هستیم فقط خسته ایم حال نداریم همه توصیه های دکترو انجام بدیم ....😂😂😁😁😁

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

غلت میزنین واقعاااااااا؟؟؟

من خیلی وقته جرات نمیکنم مگر اینکه تو اوج خواب آلودگی بوده باشم

من الان دوماه خواب آروم ندارم شبی 10 بار بلند میشم قشنگ میشنم بعد برمیگردم بیشترم پهلوی چپم میخوابم کلا خوابم خیلی وقته ندارم اسمش خوابه فقط 

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  
غلت میزنین واقعاااااااا؟؟؟ من خیلی وقته جرات نمیکنم مگر اینکه تو اوج خواب آلودگی بوده باشم من الان ...

اوووو چه خبره از الان خخخ تازه از دوماه پیش داری اینجوری به خودت عذاب میدی ؟😁

عزیزم این سوسول بازیا مال سه ماه اخره تازه اونم نه به این شدت

اصلا لازم نیست پاشی بشینی.اینا همش چرتو پرته