2777
2789
عنوان

خوابیدن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 20 پست
اوووو چه خبره از الان خخخ تازه از دوماه پیش داری اینجوری به خودت عذاب میدی ؟😁 عزیزم این سوسول بازی ...

خب خیلی با تاکید بهم گفتن دوروبریام منم ترسیدم  

از این که یهو غلط میزنی بند ناف میپیچه دور بچه وازاین حرفا ....

چون  من کلا بدخوابم خیلی ورجه ورجه میکردم تو خواب تا صبح صدبار غلت میزدم قبلا خیلی وقته رنگ یه خواب آرومو بی استرس رو ندیدم دیگه هم قدیشو زدم تا آخر

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  
خب خیلی با تاکید بهم گفتن دوروبریام منم ترسیدم     از این که یهو غلط میزنی بند ناف میپیچه ...

اصلا بند ناف و این حرفا همش چرته 

به دکترت بگی میخنده 

برو تو پیج ماماسایت توضیح داده دلیل اینکه میگن طاقباز نخوابید اونم تو سه ماه آخر واسه اینه که سنگینی رحم میفته رو رگ اصلی و خونرسانی به جنین رو مختل میکنه اونم این اتفاق فقط تو سه ماه اخر میفته نه از ماهای اول که😁

قبل از اینکه حرفای قدیمی و خاله جانباجی رو قبول کنی اول یه سوال از دکترت بپرس و یه سرچی تو سایتای پزشکی بزن عشقم که اینجوری خودتو عذاب ندی 

😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بند ناف و این حرفا همش چرته  به دکترت بگی میخنده  برو تو پیج ماماسایت توضیح داده دل ...

چی بگم والا 

دوماه اول پیش ماما میرفتم میگفت هرجور دوست داری خواب ماه سوم گفت موقع پهلو عوض کردن حتما بشین الانم که پیش متخصص میرم راجب خواب دیگه سوال نکردم

همش پیش خودم میگفتم به ریسکش نمی ارزه کلا خیلی وقته لذت خواب ازم گرفته شده 

به هرحال ممنون عزیزم از توصیه هات  

چی بگم والا  دوماه اول پیش ماما میرفتم میگفت هرجور دوست داری خواب ماه سوم گفت موقع پهلو عوض کر ...

قربونت عزیزم 

ماماها هم زیاد اطلاعات تخصصی ندارن ولی این بار حتما از متخصصت بپرس همینا که من گفتمو میگه بهت.خیالت راحت میشه .

موفق باشی

قربونت عزیزم  ماماها هم زیاد اطلاعات تخصصی ندارن ولی این بار حتما از متخصصت بپرس همینا که من گ ...

آره برای همین عوضش کردم 

ممنون همچنین 

ایشالا نی نیت سالم و خوشگل بیاد بغلت زایمان خوب وراحتی داشته باشی عزیزم.