2777
2789
ناخواستتت میشه بگی چطوری بوده؟؟؟   منم نا خواسته میخوام وگرنه به شوهرم باشه فک کنم حالا حالاها ...

نا خواسته خودت مدام اسیدفولیک بخور تخمداناتو چک کن رابطتت بدون جلوگیری یا جلوگیری طبیعی برا منم ناخواسته بود چون پیش آب مرد تو جلوگیری طبیعی امکان باردار شدن رو زیاد میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخییی ولی بچه خیلی شیرینههه،من بچه خواهر شوهرم انقدددد دوس دارم ی وقتایی فک میکنم واس بچه خودم قش می ...

حالا من برعکس تو از دیدن بچه هیچ ذوقی نمیکردم 😂الانم فقط بچه خودمو دوس دارم بازم از. بچه های دیگه بدم میاد😂

من ک اولاش فقط گریه کردم بابا

وااااااااای منم انقد گریه کردم حرص خوردم که مداااااام تهوع و سرگیجه داشتم دکتر گفت از گریه و حرص زیاده ویارت نیست راست گفت از ناراحتی شدید بود ناخواسته خیلی بده بخوای و بشه ی لذت خاصی داره

حالا من برعکس تو از دیدن بچه هیچ ذوقی نمیکردم 😂الانم فقط بچه خودمو دوس دارم بازم از. بچه های ...

وای خدایا منم دقیقا شرایطم مث شماست گاهی فک میکنم بچم دنیا بیاد چطور دوسش داشته باشم دچار بحرانم

وای خدایا منم دقیقا شرایطم مث شماست گاهی فک میکنم بچم دنیا بیاد چطور دوسش داشته باشم دچار بحران ...

الان بارداری،نه بچه خودتو ک عاشقش میشی ،من فقط گاهی ک خسته میشم به همسرم میتوپم،اونم میبینه اینطوریه همه سعیشو میکنه زیاد. عصبی نشم چون به زمینو زمان بدوبیراه میگم😂

منم میخواستیم ۵،۶ سال نیاریم اطرافم خیلی بچه هست خواهر برادر جاری از بچه بدمون میومد منو شوهرم حتی میگفتیم هیچوقت نیاریم هرکس سریع حامله میشد مسخرش میکردم میگفتم نگاه یه ساله عروسی کرده سریع حامله شده خودم بعد ۶ ماه ناخواسته باردار شدم😐😐😐😐

یعنی هیچکی دیگه نداشتیم اینقد زود بچه دار شه

الان بارداری،نه بچه خودتو ک عاشقش میشی ،من فقط گاهی ک خسته میشم به همسرم میتوپم،اونم میبینه اینطوریه ...

خداااااااااااااااااایا دقیقا منم آره باردارم درد زیاد دارم کلا میپرم ب اون بنده خدا 

منم میخواستیم ۵،۶ سال نیاریم اطرافم خیلی بچه هست خواهر برادر جاری از بچه بدمون میومد منو شوهرم حتی م ...

سرت اومد هیهی ما هم میگفتیم سال خروسه همه دیگه بچه دار شدنو مسخره میکردیم خودمونم بچه دار شدیم

همین بخدا الان میگم من فقط همین یکی میارم مامانم میگه من تورو دیدم ۳تا پشت سرهم میاری😂😂😂

یا خدااااااااااااا هیهی منم بخدا سر همین انقد درد میکشم و ویرانم گفتم هر کی بگه بچه چشامو میبندم دهنمو وا میکنم فعلا تا چند سال همه ساکتن بعد شروع میشه نمیاری دومی رو .....