2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااااااااااااا هیهی منم بخدا سر همین انقد درد میکشم و ویرانم گفتم هر کی بگه بچه چشامو میبندم دهن ...

نه واقعا من اولی بود نخواستم سقط کنم تو فکرشم بودم اما دلم نیومد دیگه سفت و سخت جلوگیری میکنم دیگه هیچجوره نمیخوام بچه هرکس هرچی میخواد بگه

نه واقعا من اولی بود نخواستم سقط کنم تو فکرشم بودم اما دلم نیومد دیگه سفت و سخت جلوگیری میکنم دیگه ه ...

منم واستم بندازم انقد خواب پریشون دیدما از خیرش گذشتم آره منم باهات موافقم

۶،۷ماهی چندبار استفاده کردم

فک نکنم در این حد آسیب بزنه ی طب سنتی تو کرمونشاه ست البته پزشکه داروهای تقویت زنانش حرف نداره شک ندارم استفاده کنی بارداری اصلا نگران نباش مردم با ی لوله باردار میشن برا تو فقط آسیب دیده ترمیم میشه توکلت ب خدا

من دو ماه اقدام كردم نشدم تعداد و تحرك اسپرم شوهرم ،كسي هست با اين مشكل ؟؟

دوست من شوهرش واریکوسل عمل کرد و اسپرم شوهرش ضعیفه خودشم پلی کیستیک ولی دکترش بهش گفته هروقت بچه خواستی قابل درمانه و بچه دار میشی 

من دو ماه اقدام كردم نشدم تعداد و تحرك اسپرم شوهرم ،كسي هست با اين مشكل ؟؟

اولا که 2 ماه چیزی نیست ببین واریکوسل نداشته باشه که اگه باشه باید عمل بشه

دکترم بهم میگه زمانی باید استرس بگیری که از نظر ژنتیک مشکل داشته باشین هرچیزی غیر از این حل شدنیه

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
فک نکنم در این حد آسیب بزنه ی طب سنتی تو کرمونشاه ست البته پزشکه داروهای تقویت زنانش حرف نداره شک ند ...

عزیزم دقیقا دکترم بم گفت مصرف زیاد اورژانسی به لوله چپم آسیب زده الان فقط لوله راستم با فشار عکس رنگی باز شده همه امیدم به اونه. ۴روزه خودمو حبس کردم تو خونه غصه میخورم واسه بلایی که ندونسته خودم به سر خودم اوردم. واسم دعا کن.

عزیزم دقیقا دکترم بم گفت مصرف زیاد اورژانسی به لوله چپم آسیب زده الان فقط لوله راستم با فشار عکس رنگ ...

عزیزم این دلداری نیست ولی خدارو شکر ی لولت سالمه خیلی ها هم باردار شدن توام میشی فقط نیاز ب زمانئ داری توام برا زندگیت این فداکاری رو کردی