النا٩٥ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 8 عنوان بارداری هفته ششم 56 بازدید | 5 پست دوستان راهنمایی کنید من تو بارداری ها قبلی درد و نفخ داشتم این بارداری خیلی سبکم نفخ و تکرار ادرار ندارم فقط سینه درد دارم بنظرتون سطح هورمون پایین هست یا طبیعی هست؟ امروز | 06:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارخانوم70 عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 6138 من دو تا بارداریم آسمون تا زمین با هم فرق داشتنهمیشه که شرایط بدن یکسان نیست هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
النا٩٥ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 8 من دو تا بارداریم آسمون تا زمین با هم فرق داشتنهمیشه که شرایط بدن یکسان نیست ممنون عزیزم ولی من تا الان ناباروری داشتم با عکس رنگی رحم یکی از لوله هام باز کردن بلافاصله باردار سدم بخاطر اون نیست ؟ میترسم علایمم کم میشه میترسم
النا٩٥ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 8 بارداری ها متفاوتن برام دعا کنید سقط نشه قبلا سابقه بارداری پوچ داستم میترسم
1400mahlin عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 3055 برام دعا کنید سقط نشه قبلا سابقه بارداری پوچ داستم میترسم انشالا هرچی ک خیره ب صلاحتونه اتفاق بیفته استرس نداشته باش خودش سم اگه خدا نخواد برگیم از درخت نمیفته