2777
2789
عنوان

داستان متفاوت زندگي من😔😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7005 بازدید | 197 پست
ولی بعد اونهمه سختی و تجربه تلخ بتز تو انتخاب دومت اینکه همسرت مارک‌پوش بود برات مهم بود معمولا بعد ...

فکر کنم منظورش در مقایسه با حسام بود که یه آب معدنی به زور خریده بود براش 😕

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

ولی بعد اونهمه سختی و تجربه تلخ بتز تو انتخاب دومت اینکه همسرت مارک‌پوش بود برات مهم بود معمولا بعد ...

نه عزيزم من معيارم مارك پوش بودنش نبود ولي خوب اينم واسم مهم بود دوست داشتم علايقمون خحتي از ساده ترين چيزها به هم نزديك باشه  دقيقا چون ترسيده بودم جزي ترين مسايل هم واسم پر رنگ بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختی ات طولانی تر بشه انشاء الله یکی از دوستای منم سرنوشتی شبیه اول داستان شما دارد انشاء الله قسمت دوم مثل شما میشود

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

یوسف پیغمبر بدست برادرانش به  چاه بیابان میفته..خدای مهربان ازحکمتش امانت داری راتقدیمش میکنه..دست به دامان خدامیشوم الهی حاجتمان باحکمتت یکی باشه. ‌..خواهرم اعتقادت ازته دل به خدایت باشه که ازحسام مامانی توروبه آرش مردانگی میرسونه. خالق هستی دومیلیارد بارشکرت برای داشته هایم..درپناه مهربان حاضروناظر سلامت وسربلند باشید ✋✋

مردمهربان 
شاید باورت نشه من الان کنار همسرم درازکشیدم و اون خوابه با خوندن این جمله یه نگاه بهش کردم و دوباره ...

ممنون عزيزم ولي واقعا علاقه تو زندگي مهمترين چيزه از خدام ممنونم كه اجازه داد عشقو تجربه كنم

وای من یه لحظه حرص خوردم یه لحظه دوست داشتن اونه زنه روخفه کنم بدنم خیس عرق شد قلبم تندمیزداخرش اروم شدم ازدست خودتم خیلی حرص خوردم بااون عادل خنگ😷😷😷

گروه سبز وزن الان ۶۳  وزن هدف ۵۷💪💪💪💚💚💚
از سرنوشت حسام خبری نداری ؟ امیدوارم تقاص کارهاشون رو پس بدن

نه خبري ندارم ولي ميدونم ازدواج نكرده و برادرهاي ديگش هم ازدواج كردن و با دخالت مامانش اونا هم جدا شدن

ممنون عزيزم واقعا ما جواب سختي هامونو الان خدا بهمون داده بعد از هر سختي اسونيه❤️

خدا رو شکر. که اینطوری تموم شد🙏🙏خوشبخت باشید❤❤برای منم دعا کنید روزای سختیو میگذرونم

شاید باورت نشه من الان کنار همسرم درازکشیدم و اون خوابه با خوندن این جمله یه نگاه بهش کردم و دوباره ...

😭😭😭😭شوهرمن شب کاره الان سرکارِ منم میخوام الان نگاه شوهرم بکنم خخخخ

گروه سبز وزن الان ۶۳  وزن هدف ۵۷💪💪💪💚💚💚