2777
2789
عنوان

داستان متفاوت زندگي من😔😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7005 بازدید | 197 پست
ممنونم عزيزم اره من شما گفتين دوباره نگاه كردم  اشتباه از نوشتن من بوده من سال ٩٤ دفاع كردم&nb ...

دی هم آشنا شدی ۶ماه بعدش میشه خرداد

بعدشم شما تا ساعت ۴.۵ بودی درسته ک اختلاف ساعت داریم نه دیگه تا این حد ک .... 😁😁😁

ی کم رو خیال پردازیهات کار کن

در ضمن ادم دیگه تاریخهای اتفاقهای مهم زندگیش یادش میمونه

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
هزيزم در مورد اين مسيله توضيح دادم من جرييترين چيزها واسم مهم بود  خودتون اگه يه ادم بد تيپ بي ...

خخخخخ اهاا. نه ظاهر ک مهمه خیلیی 😃 مخصوصا اولیه ک بد تیپ بود خیلی بدم اومد ازش😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال از استارتر دارم چرا اینای که میرن خارج خیلی زود حامله وبچه دار میشن ایا اونجا به مهاجرهای که بچه دار میشن خدمات خاصی میدن مثلا شما اگه ایران بودی مطمینم به این زودی وبا این فاصله کم از ازدواجت حامله نمیشدی