2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدممممم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 35 پست
عزیزم ببخشید من درست توضیح ندادم.دیشب ازم پرسید دلیل این همه سرد بودنت چیه منم رک گفتم عاشق یکی دیگ ...

خیرباشه 

امیدوارم همتون خوشبخت بشین 

به هرحال زندگی رو نمیشه با دروغ شروع کرد کاربدی کردی نامزد کردی ولی کار خوبی کردی ادامه ندادی و واقعیت روبهش گفتی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

نمیخام قضاوتت کنم. ولی بدم اومد از رفتارت و کردارت! از همون‌اول میتونستی اینو ب اون پسر بیچاره بگی

تا با ابروش بازی نشه

از همون اول میتونستی جواب رد بدی

یا اگ از طرف خانوادت مجبور بودی میتونستی همون اول ی جوری مخفیانه ب اون پسر بفهمونی

برا کسای مث تو متاسفم ک ابروی مردم براشون اهمیت نداره

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برنمیگردم چون نمیذارن

توکل به خدا 

ولی بهت تبریک میگم خوب کردی بهش گفتی 

راه اشتباه از هر جا برگردی منفعته 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

برنمیگردم چون نمیذارن

این نامزدت مشکلی داش؟ بد قیافه بود؟ بی پولی چیزی بود؟  یا خلاقش مشکل داشت؟ 

نمیدونم چی بگم شاید بعدا میتونستی عاشقش بشی من فکر میکنم از لجبازیت با خانواده بهم زدی که بهشون نشون بدی که چون اونا زوری اینکارو کردن جوابشونو داده باشی ولی امیدوارم چند سال دیگه پشیمون نشی فقط

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین