الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ک گوش نمیدم میدونمم اگه من خرج نکنم اونا میبرن خرج میکنن
خوب کاری میکنی...
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
اتفاقا برو عزیزم هفته ای دوهفته ای ی بار برو ولی انقد سنگین باش ک بفهمن کلافه شدی از دستشون
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
ما بعد از 4ماه امدیم خونشون این سری بخدا تو اف اخر فصل دو تا لباس خریده بودم از حسودی مردن اخرشم دعو ...
باورکن مردا خودشون میشناسن خانوادهاشون چجورن فقط نمیخوان هی بحث پیش بیاد.ما والا همیشه وسیله و لباس جدید میخریم هیچی بروز نمیدیم اگرم بفهمن یک چی سرهم میکنیم میگیم
منم دیگه اینسری زدم به سیم اخر همه حرفامو به خواهرشوهرم زدم و مطمئنم که منتقل کرده
آفرییین ...هیچی تو دلت نگه ندار بریز بیرون😔من ک انقد هیچی نمیگم تا ی دفعه مث روانیا ودعوامیگیرم....بعد تا دوهفته حالم بده😩