2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خیلی ب خانوادش وابستس

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 145 پست
ما بعد از 4ماه امدیم خونشون این سری بخدا تو اف اخر فصل دو تا لباس خریده بودم از حسودی مردن اخرشم دعو ...

همینن دیگه همه خوبا برا خودشونه بدا برای ما

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک گوش نمیدم میدونمم اگه من خرج نکنم اونا میبرن خرج میکنن 

خوب کاری میکنی...

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
یعنی چیکار کنم بنظرت دوستم؟

سرسنگین باش بنظرم سعی کن محبتتو بیشتر کنی ب شوهرت کمتررفتوامدکنی تااینکع کلا قطع کنی چون بعدااین تویی دوباره بابد بری و رفت امدو شروع کنی

همینن دیگه همه خوبا برا خودشونه بدا برای ما

منم دیگه اینسری زدم به سیم اخر همه حرفامو به خواهرشوهرم زدم و مطمئنم که منتقل کرده

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
من که در آستانه ی جدایی ام.هیچ اختیاری از خودش نداره.هیچ استقلالی نداره.انگار من با مادرش ازدواج کرد ...

وای ن منم میخواست کارم ب حدایی بکشه اماجداشیم ک اونا خوشحال شن

یعنی چیکار کنم بنظرت دوستم؟

اتفاقا برو عزیزم هفته ای دوهفته ای ی بار برو ولی انقد سنگین باش ک بفهمن کلافه شدی از دستشون

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
منم دیگه اینسری زدم به سیم اخر همه حرفامو به خواهرشوهرم زدم و مطمئنم که منتقل کرده

وای منم دعوا کردم باهاش قهوه ایش کردم اما متاسفانه ازرو نمیرن ک 

سرسنگین باش بنظرم سعی کن محبتتو بیشتر کنی ب شوهرت کمتررفتوامدکنی تااینکع کلا قطع کنی چون بعدااین توی ...

والا ما شهر غریبیم سه ماهی چهار ماهی یک هفته میایم که اونم روز دوم خواهرشوهر عفریتم بحث درست میکنه 

والا ما شهر غریبیم سه ماهی چهار ماهی یک هفته میایم که اونم روز دوم خواهرشوهر عفریتم بحث درست میکنه&n ...

سعی کن بی تفاوت باشی اون لحظه هام برو بچسب ب شوهرت ک حرص بخورن

اتفاقا برو عزیزم هفته ای دوهفته ای ی بار برو ولی انقد سنگین باش ک بفهمن کلافه شدی از دستشون

الان با اینکه بحث پیش امده یعنی اگه زنگ نزدن بهم هم برم ؟یا خودم زنگ بزنم ؟

بخدا نمیدونم کار درست چیه

ما بعد از 4ماه امدیم خونشون این سری بخدا تو اف اخر فصل دو تا لباس خریده بودم از حسودی مردن اخرشم دعو ...

باورکن مردا خودشون میشناسن خانوادهاشون چجورن فقط نمیخوان هی بحث پیش بیاد.ما والا همیشه وسیله و لباس جدید میخریم هیچی بروز نمیدیم اگرم بفهمن یک چی سرهم میکنیم میگیم

ای خدا به حق بزرگیت همه رو خوشبخت کن  

آفرییین ...هیچی تو دلت نگه ندار بریز بیرون😔من ک انقد هیچی نمیگم تا ی دفعه مث روانیا ودعوامیگیرم....بعد تا دوهفته حالم بده😩

باورکن مردا خودشون میشناسن خانوادهاشون چجورن فقط نمیخوان هی بحث پیش بیاد.ما والا همیشه وسیله و لباس ...

صد در صد میشناسن 

شوهرم ایندفه بهشون گفته من دیگه پامو خونتون نمیزارم اونا هم ترسیدن زنگ رو زنگ به شوهرم که مثلا از دلش در بیارن