2777
2789

درسته که سایت در اصل برا خانوماست اللخصوص برای خانومای باردار یا بچه دار

ولی میبینید که از کنکوری گرفته تا مجرد و ... همه میان ؛ که بازم مشکلی نیست، خیلی ام خوبه .

کاری ام به این اقایون هولی که برای هیز بازی میان سایت ندارم ولی یسری اقایونی که میان توی این سایت چند دفعه دیدم ، که هم خیلی باشخصیتن هم خیلی گوگولی ان اکثرا ام بچه مچه نیستن ؛ هیچوقت ام بی ادبی ای نکردن یا سر و گوششون نجنبیده :) تروخدا اینارو دعوا نکنید خیلی گناه دارن.

یه درصد احتمال بدید انقدر تنهان میان اینجا.

چون سایت یا اپ دیگه ای که عموماً برای پرسش و پاسخ و حرف زدن باشه نیست فقط یه نینیسایته و یه ددی سایت ، ددی سایت ام من رفتم دیدم اصلا جالب نیست کاربراشم خیلی کمن . کلاً کویره ، چیزایی ام که هست همش چصنالست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی گرفتی این جا رو!

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بازم من درک نمیکنم چرا باید بیان اینجا.اینستا یا گروه رفیقاشون به هر حال اینجا واقعا خیلی زنونه هست!دقیقا انگار یه آقا نشسته وسط جمع خانوما .

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

گوگولی؟

حالا بعدا گندش در میاد

مثل بقیه گوگولی ها

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚