2777
2789
عنوان

کاری به اقایونِ هَوَلِ سایت ندارم ولی🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 80 پست

دو نوع هستن اینجا یکی سیاست داره یکی بی سیاست و بی عقله ولی هر دو از سر هول بودن اومدن اون دسته که به نظرتون گوگولی اومدن همون دسته سیاست دار ها و کار بلدها هستن دقیقا روششون هم همینطوره که افرادی مثل شمارو خام کنن تا فکر کنید با شخصیت و گوگولی هستن ،وگرنه به عقل رجوع کنید همچین چیزی نمیشه قبول کرد،پدر و برادر یا شوهرتون بیان اینجا همین نظر دارین؟ البته پیک می بودن به درد اینجا نمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو نوع هستن اینجا یکی سیاست داره یکی بی سیاست و بی عقله ولی هر دو از سر هول بودن اومدن اون دسته که ب ...

دختره پیکمیه بابا😂😂ایدیشو نگا 

حالا گوگولی ناز مهربون پیداست با چه نیتی تاپیکو زده 

اگه کسی معنی پیک میو نمیدوست این لیتل گرلو بهش معرفی میکنم که مردا به نظرش گوگولی ناز فرشتن🎀🎀

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

😐 عجب..بی احترامی ای نکردم بهتون که الان بی احترامی بشنوما!حد خودت رو نگه دار عزیز ،باش؟

باشه لیتل گرل 

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

از پروفت مشخصه پیک می کیه..

اولن پروفم یکی دیگست 🤣دومن تاحالا راجب ناز گوگولی بودن مردا تاپیک نزدم🤣 سومن ایدیم لیتل گرل نیست🤣چهارمن خودمو خیلی مهربون ناز نشون نمیدم با تخریب بقیه🤣پنجمن بعد برم بگم مردا خیلی فرشتن واییی🥹🥹🎀🤣

پس چشاتم خوب نمیبینه که ژنرالو گرل میخونی.. خیلی ام عالی..

من میخوام بگم لیتل گرل