2777
2789
عنوان

کاری به اقایونِ هَوَلِ سایت ندارم ولی🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 80 پست
اونقدری گوگولی که دلشون فقط تو و امثال تو رو میخواد ، تو به چشم مذکر به دلایلی جذاب تری ، میدونی که.

نزدیک من و امثال من نمیشن بیشتر درگیر اینایین که خودشون امار میدن مثه تو جیگر

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

نزدیک من و امثال من نمیشن بیشتر درگیر اینایین که خودشون امار میدن مثه تو جیگر

عقده هات تمومی ان ندارن، تا صبح ریپ میزنی اره؟

اگر فکر میکنی اینجوری تخلیه میشی من مشکلی ندارما ، دوست دارم کمکت کنم چون گناه داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقده هات تمومی ان ندارن، تا صبح ریپ میزنی اره؟اگر فکر میکنی اینجوری تخلیه میشی من مشکلی ندارما ، دوس ...

عوا واقعا؟حالاکه مشکلی نداری بگو گوگولیا چطور بهت فهموندن گوگولین؟

با صافت س-؟

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

عوا واقعا؟حالاکه مشکلی نداری بگو گوگولیا چطور بهت فهموندن گوگولین؟با صافت س-؟

@niniyar_1‍ 

@niniyar_2

@niniyar_3

@niniyar_5

ایشون انحراف و ضعف جنسی دارن ، رسیدگی بشه لطفا. فکر نمیکنم سایت جای اینجور افراد باشه . خونه ی مخصوصا دارن اینجور افراد.

[

بله درست میفرمایند و جای کسایی هم نیست که عقده و کمبود توجه در کودکی دارند و حالا خیلی علنی داره مرد هارو سمت خودش میکشونن

@niniyar_1  

عزیزم رسیدگی کنید این خانوم دارن علنی میگن مردا بیانو...

به منم میگن شبا عشق حال میکنید خودتون مشخص کنید من کجا عشقو حال میکنم که خودشون خبر دارن من ندارم