2777
2789
عنوان

کاری به اقایونِ هَوَلِ سایت ندارم ولی🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باش عزیزاگر فکر میکنی تنها راه تخلیه ی عقده هاته من مشکلی ندارم ، ادامه بده.

حالا من عقده هامو از این طریق خالی میکنم چون ادمایی شبیه به تورو خیلی دیدم 

تو برای تخلیه عقده هات

کمبود هات 

که انگار شخصیت خیلی گوگولی و احساساتی هم داری 

میای اینجا و میگی ملدا خیلی ادمای گوگولی نانازی هستن🥹🎀

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

به همه ؟ همه منظورت امثال و همسن و سال خودتن دخترک؟

اره دخترم هم سن سالای خودم و نیاز ندارم خودمو به دخترای دبیرستانی ثابت کنم😉

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

حالا من عقده هامو از این طریق خالی میکنم چون ادمایی شبیه به تورو خیلی دیدم تو برای تخلیه عقده هاتکمب ...

کاش یکی بیاد جمعت کنه!

حرف زدن باهات مثل جمع کردن اب دریا با ملاقست،

تموم نشدنی و بی نتیجه.

یه کلمه ی پیک میک یادگرفتی دوست داری فقط یجا به کارش ببری که یموقع بلااستفاده نمونه .

موفق باشی.

یاحق.

کاش یکی بیاد جمعت کنه!حرف زدن باهات مثل جمع کردن اب دریا با ملاقست،تموم نشدنی و بی نتیجه.یه کلمه ی پ ...

پیک میو من برای هر کسی به کار نمیبرم برای کسی به کار میبرم که خودش داره پیک می بودنشو علنی میکنه 

من جمعمم ولی انگار شما خیلی بهت خوش گذشته با گوگولیا و...متوجه ای که؟😘

پیک میو من برای هر کسی به کار نمیبرم برای کسی به کار میبرم که خودش داره پیک می بودنشو علنی میکنه من ...

فعلا پیک می تویی که با اینکه میدونی تعداد کاربرای مرد توی سایت چقدر بالاست هر تاپیک یکی درمیونت عکستو نشر میدی برا جلب توجه!

نمیدونم دیگه عقده ای بودنت چند تا دلیل دیگه باید داشته باشه؟‌ کامنتات؟تاپیکات؟یا...؟

فعلا پیک می تویی که با اینکه میدونی تعداد کاربرای مرد توی سایت چقدر بالاست هر تاپیک یکی درمیونت عکست ...

عشقم مرسی که رفتی تاپیکامو دیدی براشون بازدید گذاشتی😘

و اینکه جیگرم عکسه خودم نیست تو اینستا بودن بخوای میدم بهت توم جا نمونی ببینی قربون پیگیریت بشم دخترم

فعلا پیک می تویی که با اینکه میدونی تعداد کاربرای مرد توی سایت چقدر بالاست هر تاپیک یکی درمیونت عکست ...

و اینکه جیگر تو تاپیکای منم مردی نبود حداقل علنی صداشون نزدم ولی اگه تو بخوای تاپیک میزنم مردای گوگولی ناز فرشته بیاید باهم حرف بزنیم😍😍✨️🥹

عشقم مرسی که رفتی تاپیکامو دیدی براشون بازدید گذاشتی😘و اینکه جیگرم عکسه خودم نیست تو اینستا بودن بخ ...

اره افزایش بازدیدش نه که باعث میشه عقده هات بخوابه برای همین گفتم یه کمکی کرده باشم بالا بری.

عکسای خودت که میدونم نبود عزیز ، گندشون درمیومد تاپیک قفل میکردی .

اشکالی نداره ، پیش میاد بالاخره دیگه ،

از کمبود اعتماد به نفس و نیازمند توجه بودن و از این داستانا..

و اینکه جیگر تو تاپیکای منم مردی نبود حداقل علنی صداشون نزدم ولی اگه تو بخوای تاپیک میزنم مردای گوگو ...

صداشون بزن بیان نگات کنن عقده هات بخوابه بعدم کل شبو توو عشق و حال باش .

جمع کن خودتو!

از زن بودنت خجالت بکش ، خب؟

اره افزایش بازدیدش نه که باعث میشه عقده هات بخوابه برای همین گفتم یه کمکی کرده باشم بالا بری.عکسای خ ...

عکسایی که گذاشتمو گفتم از اینستاس😉من همه تاپیکم قفله

بخوای برا توم میزارم یه دور همه جا بگردی ببینی خودمم یا نه ولی خب منتها شما یواشکی کار میکنی عزیزم مثلا از این طریق که تاپیکای اینجوری میرنی گوگولبا بهت درخاست میدن توم قبول میکنیو اونجا میفرستی تو سیاست داری قربونت بشم😉

چیزایی خودم بهت گفتمو به خودم پس نده اگه کمبود محبت داشتم تاپیک گوگولی ناز میزدم

صداشون بزن بیان نگات کنن عقده هات بخوابه بعدم کل شبو توو عشق و حال باش .جمع کن خودتو!از زن بودنت خجا ...

جدیییی؟🥹🥹وای خداااا لیتل گرل تو شبا تو عشق حالی باهاشون؟ای کلک اینم رو کردیااا بگو ببینم تا چه حد گوگولی بودن؟🤫

جدیییی؟🥹🥹وای خداااا لیتل گرل تو شبا تو عشق حالی باهاشون؟ای کلک اینم رو کردیااا بگو ببینم تا چه حد ...

اونقدری گوگولی که دلشون فقط تو و امثال تو رو میخواد ، تو به چشم مذکر به دلایلی جذاب تری ، میدونی که.