2777
2789

درسته که سایت در اصل برا خانوماست اللخصوص برای خانومای باردار یا بچه دار

ولی میبینید که از کنکوری گرفته تا مجرد و ... همه میان ؛ که بازم مشکلی نیست، خیلی ام خوبه .

کاری ام به این اقایون هولی که برای هیز بازی میان سایت ندارم ولی یسری اقایونی که میان توی این سایت چند دفعه دیدم ، که هم خیلی باشخصیتن هم خیلی گوگولی ان اکثرا ام بچه مچه نیستن ؛ هیچوقت ام بی ادبی ای نکردن یا سر و گوششون نجنبیده :) تروخدا اینارو دعوا نکنید خیلی گناه دارن.

یه درصد احتمال بدید انقدر تنهان میان اینجا.

چون سایت یا اپ دیگه ای که عموماً برای پرسش و پاسخ و حرف زدن باشه نیست فقط یه نینیسایته و یه ددی سایت ، ددی سایت ام من رفتم دیدم اصلا جالب نیست کاربراشم خیلی کمن . کلاً کویره ، چیزایی ام که هست همش چصنالست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی گرفتی این جا رو!

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بازم من درک نمیکنم چرا باید بیان اینجا.اینستا یا گروه رفیقاشون به هر حال اینجا واقعا خیلی زنونه هست!دقیقا انگار یه آقا نشسته وسط جمع خانوما .

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

گوگولی؟

حالا بعدا گندش در میاد

مثل بقیه گوگولی ها

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚