2777
2789
عنوان

اسکوئید گیم فصل دوم

47 بازدید | 4 پست

دوستان من فصل دوم اسکوئید گیم شروع نکردم

میخواستم بپرسم کسی که فصل یک این سریال ندیده میتونع فصل دوش نگاه کنه؟  یا اینجوری هیچی متوجه نمیشه 

چون بعضی سریالا فصل اول و دوم زبطی بهم ندارن و هرکدوم داستان جداگانه داره اینم اینجوری هست؟؟؟ 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

من قسمت اولش رو دیدم اصلا یادم نمیومد کی به کی بود .یعنی از فصل اول فقط شخصیت اصلیش یادم مونده بود.

هنوز قسمتای دیگرو ندیدم ببینم چجوره اما قسمت اولش خستم کرد

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

اصلا حال نمیده اینجوری

گیج میشی برو فصل یکم ببین 

چون دلیل این که کاراکتر اصلی الان دوباره داره بازی میکنه اخر فصل یکه و این که یه سری کاراکتر های مهم رو باید از فصل یک بشناسی

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا حال نمیده اینجوریگیج میشی برو فصل یکم ببین چون دلیل این که کاراکتر اصلی الان دوباره داره بازی م ...

من خودم دیدم فصل اول (البته چیز زیادی هم یادم نمونده 😣😣)  ولی چون میخوام با شوهرم فصل دومش ببینه اونم فصل اول ندیده

خواستم بپرسم فصل دوم چه سبکی شده

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
من خودم دیدم فصل اول (البته چیز زیادی هم یادم نمونده 😣😣) ولی چون میخوام با شوهرم فصل دومش ببینه ا ...

فصل دوم یه مقدار متفاوته 

ولی در کل به نظرم اگه فصل یکو نبینی ممکنه قشنگ نباشه یه مقدار مبهم و کسل کننده بشه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍