2777
2789
عنوان

اون زن هرزه رو هیچوقت نمیبخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدمشون ، احتمالا زندگیش بهم ریخته گفته اون چرا خوشبخته من نه اومده زهرشو بریزه عشق کیلو چند !

هرکسی رو دیده بودم تو نی نی سایت میگفت یه زن خراب آوار شده سر زندگیم میگفتم تاپیکش فیکه چرت و پرت میگه . تا کسی خودش نخواد زندگیش خراب نمیشه . بعدم مگه میشه یه زن بیاد گیر بده مرد متاهل. این همه پسر مجرد هست . تا سر خودم این بلا اومد

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بارها گفتم مردها بد گربه صفت خائن اما زنی که حال همجنس خودش رو درک نمیکنه از هر چی فکر کنید پست تره ...

حآل منو درک کنه ؟؟؟ درک کردنش بخوره تو سرش من آروم و بی سر و صدا نشستم سر زندگیم اون طلاق گرفته گفته خوب جالا ک بیکار شدم چیکار کنم برم خراب شم سر زندگی کسی ک ۱۰ سال پیش باهاش بودم . حالا زن داره ب درک .  زنشم روانی کردم اعصابشو داغون کردم ب جهنم 

خوندم عزیزم ولی شوهرت چرا خط شو تو این سالها عوض نکرده 🤔

چرا باید عوض کنه خب این خطش برا شغلشه از ۱۶ سالگی داره کار میکنه همه همین خطش رو دارن 

چرا باید عوض کنه خب این خطش برا شغلشه از ۱۶ سالگی داره کار میکنه همه همین خطش رو دارن

اون زن چون زندگی خودش پاشیده میخواد زندگی عشق سابقش م بپاشونه ،معلومه از حسادت داره می ترکه زن خراب

هرکسی رو دیده بودم تو نی نی سایت میگفت یه زن خراب آوار شده سر زندگیم میگفتم تاپیکش فیکه چرت و پرت می ...

چرا زن که میخواد چه مرد متاهل باشه یا مجرد ، خط دادن رو میدن ، عشوه و... بیشتر اینکارارا از حسادته تا عشق 

چرا زن که میخواد چه مرد متاهل باشه یا مجرد ، خط دادن رو میدن ، عشوه و... بیشتر اینکارارا از حسادته ت ...

حالا کافیه یه مردی شل و ول باشه به همین راحتی یه زندگی نابود بشه