2777
2789
عنوان

اون زن هرزه رو هیچوقت نمیبخشم

2112 بازدید | 27 پست

من و شوهرم به سختی بهم رسیدیم . بابام مخالفت کرد هزار تا بهانه الکی آورد.  من تحت فشار روانی شدیدی بودم. کلی توهین و تحقیر شنیدم ک این پسره بی سواده خانوادش فلانن . آخرشم با خانوادم تقریبا رسیدم به قطع رابطه . اوایل آشناییمون پدرشوهرم راضی نبود از اونجا یه مدل استرس کشیدم . آخرش بهم رسیدیم . تمام چیزی ک من از دنیا میخواستم همین بود که یه زندگی آروم داشته باشیم . خداروشکر ک پای دلم وایستادم . خداروشکر ک الان کنارشم . شاید این ماجرا یه تلنگر از طرف خدا بود ک یادم نره چه روزایی رو گذروندم تا رسیدم به اینجا 

بچه ها پدرشوهرم همین الان اومد گفت رفته دم خونه اون دختره باباشو تهدید کرده . اگه دوباره بخواد مزاحمتی ایجاد کنه کار ب جاهای بدی میرسه . 

پدرشوهرم گفت خیالت راحت اگه بچه های من قدمی بخوان کج برن پاشونو میشکنم . هممون جمع بودیم اینو گفت دلم قرص شد . خدا هیچ خونه ای رو بی بزرگتر نکنه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زن عوضی رو که باعث شد من این همه استرس بکشم آنقدر حالم بد بشه هیچوقت نمیبخشم . من ب مرز جنون رسیده بودم از فکروخیال . مثل دیوونه ها شده بودم نمیدونستم چی میگم چیکار میکنم . با خودم درگیر بودم گریه میکردم با شوهرم دعوا میکردم فکروخیال بیخود میکردم

خب کی بود این زن؟؟؟

بچه ها تاپیک قبلیم هست . شوهرم یه زمانی با این دختره دوست بوده . بهش خیانت میکنه و میره با یکی دیگه ازدواج میکنه . ما تقریبا ۸ ۹ سال بعد اون ماجرا ازدواج کردیم . حالا اون خانم با یه بچه طلاق گرفته خراب شده بود سر زندگی من . ب شوهرم پیام میداد میگفت ببینمت ب یاد خاطرات گذشته و این حرفا . شوهرم همه رو ب من نشون میداد بلاکش می‌کرد.  اما من بدبین شده بودم بهش 

بارها گفتم مردها بد گربه صفت خائن اما زنی که حال همجنس خودش رو درک نمیکنه از هر چی فکر کنید پست تره 

ریپلای نکردم چون واقعیت رو گفتم و حوصله بحث ندارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه سوال دارم بدون غرض اگر شوهر شما پیام هارو نشون شما میداده بلاک چرا با هم نکردید و زن چرا ادامه میداده ؟ زنا معرور تر از اونی ان دنبال مرد بیوفتن زهر میریزن ولی دنبالش نمیوفتن بر اساس باور من البته . رفتار اون خانوم بعد اولین مخالفت چطوری بود مگه

یه سوال دارم بدون غرض اگر شوهر شما پیام هارو نشون شما میداده بلاک چرا با هم نکردید و زن چرا ادامه می ...

بیا شات بذارم برات 

یه سوال دارم بدون غرض اگر شوهر شما پیام هارو نشون شما میداده بلاک چرا با هم نکردید و زن چرا ادامه می ...