2777
2789

هفته پنج بارداریم گلو درد دارم... کسی تجربه ای داره در سه ماهه اول بارداری آموکسی سیلین یا سفکسیم مصرف کنه بچه اش سالم دنیا اومد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استفاده نکن عزیزم من حتی بعد از ۶ ماه هم نخوردم.با شلغم و لیموشیرین و آبجوش عسل و لیمو خوب شدم

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

استفاده نکن عزیزم من حتی بعد از ۶ ماه هم نخوردم.با شلغم و لیموشیرین و آبجوش عسل و لیمو خوب شدم

دکتر رفتی گلوت معاینه کنه... مگه عفونت با شلغم و این چیزا از بین میره؟ من که هنوز دکتر نرفتم ولی متاسفانه لوزه دارم مدام وقتی سرما میخورم عفونت میکنه یا ملتهب میشه

استفاده نکردم. گلو درد دارم... میترسم برم دکتر آنتی بیوتیک بنویسه بعدش بخورم. عوارضی داشته باشه

مخصوصا سه ماه اول میگن بی عارضه نیست سعی کن‌ نخوری اگ واجب باشه عفونت داشته باشی دکتر بدونه دارو بهت میده ک ضرر عفونت بیشتر از دارو‌

خانما کسی اگه اطلاع داره با این قرص ها مصرف کرده بگه

منم مجبور شدم مصرف کنم .  ولی هنوز بچم به دنیا نیومده. خیلی تحقیق کردم. دیگه اگه عفونت داری مجبوری بخوری. مگه میشه عفونت خود به خود خوب بشه. تازه ممکنهخودت اسیب بدی ببینی.  خیلیا خورده بودن . بچشون خوب بود

دکتر رفتی گلوت معاینه کنه... مگه عفونت با شلغم و این چیزا از بین میره؟ من که هنوز دکتر نرفتم ولی متا ...

نه عزیزم زنگ زدم دکترم گفت دارو نخور،دیگه منم اینا رو خوردم.البته واکسن آنفولانزا هم زدم واسه همین دو روزه رفع شد و شدت نگرفت دیگه

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

منم مجبور شدم مصرف کنم . ولی هنوز بچم به دنیا نیومده. خیلی تحقیق کردم. دیگه اگه عفونت داری مجبوری ب ...

هفته ی چند بارداری آنتی بیوتیک مصرف کردی؟ نظر منم همینه عفونت که خود به خود خوب نمیشه... بیشتر میشه.. من که لوزه هم دارم

نه عزیزم زنگ زدم دکترم گفت دارو نخور،دیگه منم اینا رو خوردم.البته واکسن آنفولانزا هم زدم واسه همین د ...

عزیزم منم واکسن آنفولانزا زدم ولی بازم سرماخوردگی میگیرم.. سه روز صبر میکنم اگه خوب نشدم میرم از دکتر زنانم میپرسم. اگه عفونت نداشته باشم که دارو نمی‌خورم... دارو عوارض داره

هفته ی چند بارداری آنتی بیوتیک مصرف کردی؟ نظر منم همینه عفونت که خود به خود خوب نمیشه... بیشتر میشه. ...

هفته نهم . ازین ویروس جدید گزفتم تا یه هفته خودمو نگه داشتم. تبیدل شد به سرفه های وحشتناک و ذات اریه. دیگه دکتر داخلی رفتم بهم دارو داد . ازیترومایسون. خوردم ششتا . شربتم قلقله میکردم. . پناه برخدا‌ من داشتم میمردم دیگع