2777
2789
عنوان

ایشالا چندروز دیگه زایمانمه.سزارین.کیا سز کردن؟بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 69 پست
من که جونمو این شیاف نجات داد..فقط بااین شیاف ها سرپاشدم خیلی آرومم میکرد..اماخوب شاید واسه بعضی ها ...

من سر بچه اولم،گذاشتنش اصلا اثر نذاشت باورت میشه؟؟؟یکی دوتا گذاشتم دیگه نذاشتم

ولی سر دومی،عجیب آرومم میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم میذاشتم،میتونستم،البته بیهوش شده بودم مشکل سر بلند کردن نداشتم

چه مدت ببهوش بودی؟

بنظرت بیهوشی بهتره؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
بهتره دارو تجویز نکنی بعضی ها به این شیاف حساسیت دارن مسمومیت دارویی پیدا میکنن...

چشم خانم دکتر اطاعت

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏
چرا نمیگی بیهوشت کنن من به دکترم گفتم بیهوشم کنن

نمیدونم.ضرر نداره؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
چه مدت ببهوش بودی؟ بنظرت بیهوشی بهتره؟

من خیلی تحقیق کردم،علمی همه میگن بی حسی بهتره

ولی متخصص بیهوشی،قبول نکرد،بیهوشم کرد

۴۰دقیقه بیهوش بودم،اون عوارضش زیاده خب

ازت يه خواهش كنم قول ميدي يادت بمونه اگه قول ميدي بگم ازت خواهش ميكنم

چی؟واست دعا کنم؟

اسما یادم نمیمونه خیلیا بهم گفتن

من خیلی تحقیق کردم،علمی همه میگن بی حسی بهتره ولی متخصص بیهوشی،قبول نکرد،بیهوشم کرد ۴۰دقیقه بیهوش ...

ببحسی عوارض داره؟بعد از اینکه از بیهوشی بیدار شدی درد داشتی؟

چی؟واست دعا کنم؟ اسما یادم نمیمونه خیلیا بهم گفتن

آره

دلم ميخواد مثل تو يه روزي لحظه شماري كنم واسه اومدن دخترم😭

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
والا من که از کالای پزشکی گرفتم ولی داروخانه های بزرگ هم شاید داشته باشن

مرسی عزیزم

آره دلم ميخواد مثل تو يه روزي لحظه شماري كنم واسه اومدن دخترم😭

باشه عزیزم ایشالا بزودی مادر میشی.

حتما دعا میکنم😘

مرسی گلم.آره از شب که چیزی میخورم دیگه باید صبح ناشتا باشم

راستی طلا هم اگه استفاده میکنی بهتره درشون بیاری.عزیزم الهی که نی نی قدمش پراز خیرو برکت باشه براتون.حتما حتما حتما اولین باری که بغلش میکنی عکس بگیرید.👪

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
راستی طلا هم اگه استفاده میکنی بهتره درشون بیاری.عزیزم الهی که نی نی قدمش پراز خیرو برکت باشه براتون ...

مرسی فداتشم

آره خیلی وقته درشون آوردم اخه یکم ورم کردم

اگه اجازه بدن دوربین ببریم تو بخش