2777
2789

لطفا نکته ها و هرچی که باید با خودم ببرم بیمارستان،یا کارایی که قبل و بعده عمل باید انجام بدمو بهم بگید

مرسی

درضمن محتاج دعاتونم😘😘😘😘

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
خدارو شکر گلم انشاالله صحیح و سالم بغلش کنی

مرسی فدات😘

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم جون بسلامتی..اینشالله خدا پشت وپناهت باشه. وزایمان راحتی داشته باشی.شیاف دیکلوفناک ۱۰۰باخودت ببر حتما..هروقت دردت گرفت بزاری..

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏
مریم جون بسلامتی..اینشالله خدا پشت وپناهت باشه. وزایمان راحتی داشته باشی.شیاف دیکلوفناک ۱۰۰باخودت بب ...

باشه عزیزم چندتا ببرم؟

مرسی😘

اصلا آرایش نکن لاکم نزن..خخخ من کلی آرایشکرده بودم لاکم زده بودم قبل عمل واسم پد اوردن گفتن همه رو پاک کن.نشستم پاک کردم

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
من چهل روزه سز کردم فقط مراقب باش بعد عمل زیاد حرف نزنی و سرتو بلند نکنی الان چهل روزه سردرد امونم ...

چندساعت باید سرتکون ندم؟

اصلا آرایش نکن لاکم نزن..خخخ من کلی آرایشکرده بودم لاکم زده بودم قبل عمل واسم پد اوردن گفتن همه رو پ ...

نه حواسم هست😂

مریم جون بسلامتی..اینشالله خدا پشت وپناهت باشه. وزایمان راحتی داشته باشی.شیاف دیکلوفناک ۱۰۰باخودت بب ...

خود بیمارستان میده اگه هم نداد حتما موردی هست که نباید مصرف کنی بخاطر بچه یا مادر

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو

ایشالله به سلامتی نی نی بیاد بغلت منم سزارین شدم چیز خاصی لازم نیست اونجا وسایل نی نی بهم دادن من ساک نی نی هم بردم ولی استفاده نشد  بعداز عمل باید کمپوت گلابی  هم داشته باشی 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊