2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قدیما اینطور بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

باورت میشه شده بشینم رمان بخونم درحالی که میدونم اگه رمان بخونم شبو تا صبح باید درس بخونم؟😂

واقعا همینه

الان ک تو خونه خودمم هیچ کاری ندارم

کسی بالا سرم نیست ترجیح میدم بخوابم تا فیلم ببینم و رمان بخونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

واقعا همینهالان ک تو خونه خودمم هیچ کاری ندارمکسی بالا سرم نیست ترجیح میدم بخوابم تا فیلم ببینم و رم ...

نه توروخدا وقت دارید ازش استفاده کنید ، سرمایه اتون همیناست و دانسته هاتون ، حالا رمان دوست ندارید میتونین کتابای روانشناسی ای که مطالبشون زرد نباشه بخونین ، از زندگی لذت ببرین اینجوری حالتون گرفته نمیشه؟

نه توروخدا وقت دارید ازش استفاده کنید ، سرمایه اتون همیناست و دانسته هاتون ، حالا رمان دوست ندارید م ...

چرا

جز برنامه هام بود رشته روانشناسی پیام نور ثبت نام کنم

فک کنم ترم بهمن ماه ثبت نام داشته باشه

هم من هم شوهرم جفتمون عاشق روانشناسیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چراجز برنامه هام بود رشته روانشناسی پیام نور ثبت نام کنمفک کنم ترم بهمن ماه ثبت نام داشته باشههم من ...

دقیقا منم همینطور شاید در اینده روانشناسی بخونم

بنظرتون بازار کارش خوبه؟ 

دقیقا منم همینطور شاید در اینده روانشناسی بخونمبنظرتون بازار کارش خوبه؟

بستگی ب خودت داره

چقدر تو شبکه های اجتماعی فعال باشی

استخدامی هم زیاد داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی ب خودت دارهچقدر تو شبکه های اجتماعی فعال باشیاستخدامی هم زیاد داره

فکر میکنم اینکه یکی ادمین داشته باشه و اینا هم موثر باشه اینطور نیست؟

و اینکه من قنادم ، تصمیم دارم بیکری باز کنم هر نوع کیک‌و شیرینی ای رو سفارش بگیرم اما به کیفیت کیک خونگی نه کیکای بیرونی که معلوم نیست چی به خورد آدم میدن ، یه ایده هاییم روش دارم که خاصش کنه ، البته توی شهر خودمون نه یه شهر بزرگتر

نظرت در باره این چیه؟ 

روانشناسیو بخوام ادامه بدم بخاطر علاقست