2777
2789
عنوان

کودک دوساله من با ده کیلو وزن

3660 بازدید | 29 پست

سلام .دختر من دوسالشه چند وقت وزنش ده و نیم کیلو ثابت 

خدای مهربون همیشه مامان وبابای خوبم رو سالم وشاد نگه دار و هیچ وقت محتاج هیشکی نشن .الاهی آمین .خدا جونم مرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی از شما دوستان با مورد مشابه ای روبه رو شده ایا نیاز به دکتر بردن هست ..دخترم خیلی باهوش و چندتا شعر بلده و شمردن .بازیگوش و هرجا میریم سریع اشنا میشه ولی متاسفانه وزنش ثابت 

خدای مهربون همیشه مامان وبابای خوبم رو سالم وشاد نگه دار و هیچ وقت محتاج هیشکی نشن .الاهی آمین .خدا جونم مرسی 

ممنون خانما که جواب دادید ..وزن تولدش هم ۲۸۰۰ بود ...

من پسرم همین امروز جواب آزمایششو گرفتم هیچ مشکلی نداشت اما چند ماهه وزنش ثابته،ولی قدش بلند شده،،،دخترت قدشم ثابته یا تغییر کرده؟؟

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
من پسرم همین امروز جواب آزمایششو گرفتم هیچ مشکلی نداشت اما چند ماهه وزنش ثابته،ولی قدش بلند شده،،،دخ ...

نه وزنش ثابت ولی قدش کمی بلند شده ..دکتر چی گفت به شما گلم 

ممنون خانما که جواب دادید ..وزن تولدش هم ۲۸۰۰ بود ...

میشه قدشم بگی

شعر چی بلده

تا چند میشماره؟😘

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
نه وزنش ثابت ولی قدش کمی بلند شده ..دکتر چی گفت به شما گلم 

دکترش میگفت مشکلی نداره چون تحرکش خیلی زیاده اما من گفتم حتما آزمایش بگیرن هیچ مشکلیم نبود کاملا سالم بود ،وزن تولدشم۳۵۰۰ بود

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...

اره دختر منم ۱۸ ماهشه اما ۹ کیلو داره...خوراکشم خوبه..قدش بلند شده...اما خیییییلیئییی زیاد شیطون...ناگفته نمونه که ژنشون لاغر خانواده شوهرم همه لاغرن فک کنم به اونا رفته غذا میخورن چاق نمیشن....

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

تا دوازده میشمره ...توپ قلقلی .اتل متل توتوله .شبا که مامیخابیم .اقا خرگوشه .بلده 

قدش هم ۸۵ 

چندتا کلمه اسون انگلیسی هم یاد داره

اره دختر منم ۱۸ ماهشه اما ۹ کیلو داره...خوراکشم خوبه..قدش بلند شده...اما خیییییلیئییی زیاد شیطون...ن ...

خواهر شوهرای من لاغرن ..منم میگم نکنه به عمه هاش رفته 

دخترای منم 11کیلو هستن بردمشون دکتر آزمایش گرفت گفت همه چیز خوبه البته وزن تولدشون 2کیلو

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........