2777
2789
عنوان

خانمای مسلط به رانندگی لطفا بیایید

9604 بازدید | 24 پست

سلام.

چندتا سوال دارم فک کنم اگه از کسی بپرسم مسخرم میکنه میگه خاک بر سر کسی ک بهت گواهینامه داد.

اول اینکه اگه ماشین درحال حرکت باشه پام رو کلاج باشه آماده واسه ترمز اشکالی داره؟ 

دوم اینکه اگر بخام از فرعی برم تو اصلی دقیقا کی باید ترمز بکیرم چون همش ترس دارم نکنه دیر باشه یا برعکس ماشینی ک از راست میاد منو نبینه

سوم اینکه توی تقاطع های خیابون فرعیا چکار کنم تصادف نکنم

چهارم اینکه توی دور برگردونها با شعاع کم بمیچم بهتره یا شعاع زیاد؟ 

من مبتدی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال اولت اشکال نداره پات رو کلاج باش ولی وقتی بر می داری ماشین یهو یه تکون ناگهانی میخوره چون وقتی دائما کلاج رو گرفتی در اصل ماشین خلاصه تازه وقتی بر می داریسرعت با دنده میزون میشه

و اینکه عادت کنی به گرفتن کلاج تو سرازیری ها یهو ماشین دور میگیره و غیر قابل کنترل میشه

سوم اینکه کلاج به مرور زمان مصرف میشه 

تند تند باید صفحه کلاج که گرونه عوض کنی

عزیزم اینکه مدام پات رو کلاج باشه ب ماشین فشار میاد و صفحه کلاچ ماشینت هم زود میسوزه. شما سر هر تقاطعی ایست کامل کن.مخصوصا حالا که تازه کاری.بعدش کم کم دستت میاد.سر دور برگردون  ها با شعاع کم بپیچ.یه حاشیه مخصوصی هس برای پیچیدن اونجا دورت رو بزن بعد راهنما بزن بیا تو مسیر با احتیاط زیاد

کودکان را از جهنم نترسانید،ذات آنها را پاک پرورش دهید...به آنها وعده ی بهشت ندهید،به آنها بگویید خوب بودن،لازمه ی انسانیت است...

نه اشکال نداره ولی در سر پایینی یکم سرعت میگیره حالت لیز پیدا میکنه  اگر قبل از ترمز کلاج رو فشار بدی

رو نیش ترمز کمی کار کن 

حواست به آینه ها نیش ترمز دنده سنگین 

هر جور راحتی 

و در نهایت ریلکس 

درسته ولی اگه تو این یک ماه حادثه ای برام اتفاق بیفته چی

عزیزم یه آدم حرفه ای کنارت باشه.با سرعت آهسته و جاهای خلوت تمرین کن

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

۱..همیشه که نمیشه پات رو کلاج باشه ...ماشین آسیب میبینه 

۲سرعت رو کم کن ..پات رو کلاج باشه آهسته بپیچ 

۳یواش برو .از سمت راست

۴ شعاع کم بهتره ..منظور اینه که یواش  یواش  به سمت چپ..خیابون به محل دور گردون نزدیک شو ...اگر جاده خیلی شلوغ و سرعت بالاست برو سمت راست  ...صبر کن خیابون خلوت بشه ..بعد عرض خیابون رو به سمت دور گردون برو ودوز بزن 

در مورد اولت - عادت کن پای راستت بین گاز و ترمز باشه و پای چپت به همون سبک روی کلاچ و بغلش ... یعنی بغل کلاچ بذار که سریع در مواقعی که میخوای کلاچ بگیری ... اگه دایم پات روی کلاچ باشه عادت به نیم کلاچ میکنی همیشه و صفحه کلاچ از بین میره ... 

مورد دوم - اینقد بیا بیرون که هم کامل دید داشته باشی به سمت چپت (چون معمولا ماشین پارک میکنن دیدت بسته میشه ) هم اینکه بتونی سریع تا یه مقدار راه باز شد ، راه بگیری و بری ...

مورد سوم - توی تقاطع های فرعی، کافیه یه کم سرعتت رو کم کنی و چپ و راستت رو نگاه کنی ... همین ... توقف نمیخواد 

مورد چهارم - تو خیابون های عریض بهتره با دور زیاد بپیچی که بری توی لاین کم سرعت طرف مقابل ... اگه با دور کم بپیچی میری توی لاین سرعت ... 

❤❤❤زنی باش،که اگر روزی تو را نفهمیدند... سرت را بالا بگیری، محکم لبخند بزنی و مطمئن باشی مرد می خواهد تو را فهیمدن!