2777
2789
عنوان

خانمای مسلط به رانندگی لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 9604 بازدید | 24 پست

اول: خوب نیست پاتو الکی رو کلاج بذاری خراب میشه. هروقت لازم شد ترمز میگیری. اگه دنده ۱ بودی و سرعتت کم بود پاتو نیم کلاج کن ک خاموش نکنی.

دوم: قبلیکه  از فرعی بری اصلی، راهنمای راست بزن و بیا تو لاین راست، هرچی سرعتت کمتر بود، دیرتر ترمز مبگیری دبگه.

سوم: عزیزم برا جلوگیری از تصادف کافیه که کوووووووچکترین تغییر مسیری ک میدی حتتتتتما تو آینه ها و اطرافتو حواست باشه، سر تقاطع هم سرعتتو کم کن و با رعایت حق تقدم برو.

چهارم: شعاع چرخش سر دوربرگردون، بستگی ب اندازه ی ماشینت و عرض اون خیابونی داره ک میخوای بپیچی توش.

هر چی ماشینت بزرگتر باشه باید بیشتر دور ورداری...

اگه عرض اون خیابونی ک میری توشم کم باشه یا ماشینی توش پارک باشه، باید دوسه متر از بریدگی رد شی و بعد دور ورداری و بپیچی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه آدم حرفه ای کنارت باشه.با سرعت آهسته و جاهای خلوت تمرین کن

بالاخره تو جاهای خلوت هم ماشین میاد هم عابر. باید این چیزا رو بدونم

من نربیم اصلا خوب نبود. باور کن یک بار شب با چراغ خاموش تو خیابون بودم نمیدونستم چراغادچطور روشن مین زنگ زدم ب شوهرم برام گفت

عزيزم اول اينكه يه مدت مرتب بشين خودت ميشي شوماخر 

بعدم هر موقع خواستي بپيچي از قبل راهنما بزن كنارتو با اينه چك كن سرعتتو كم كن و بپيچ بعدم اگر سرعتت بالا بود نياز نيست كلاچ بگيري يه نيش ترمز كوچولو و بعدم تغير دنده براي سوال دوم هم خوب نگاه كن ديگه اگر كوچه بود توقف كن اگرم نه كه باز سرعتتو كم كن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

عزیزم دوستان خوب برات توضیح دادن فقط یه نکته اینکه رانندگی باسرعت پایین تسلط و مهارتت رو زیاد میکنه.من دو ماه اول فقط تا دنده ۲میرفتم الان ۴ساله میشینم تو جاده های بین شهری و اتوبان هم میرم.و خدارو شکر هیچ تصادفی نداشتم.شما هم دو سه ماه اول رو آهسته برون،استادی میشی برا خودت.

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
ممنون از همگی. نکات خوبی یاد گرفتم. 

هاجر جان عزیزم بیا بگو چکار کردی

تونستی حرفه ای بشی؟

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...

عزیزم من با ی مربی گرفتم به نام اقای رمضانی، خیلی خوب اموزش میده، اصلا هول نمیشی تو اموزشش، خیلی خوش اخلاقه، در ضمن اعتماد به نفستتو عالی میبره بالا، و مهمترین مزیتش اینکه بدون پدال یا با خودروی خودت از همون جلسه اول اموزش میده که باعث میشه ترست کامل از بین بره، خیلی هم دلسوزه، من خیلی از رانندگی میترسیدم که با ایشون کلاس برداشتم و واقعا فکرشو نمیکردم راننده بشم ولی الان براحتی رانندگی میکنم، خدا خیرش بده، شماره تماسشو براتون میزارم ۰۹۱۲۴۳۵۰۳۴۴