2777
2789

احساس میکنم کل خونمون کثیفه شوهرمنم همش سرماره ولی بنده خدا خونرو جارو میزنه طی میکشه دستشوییو میشوره 

ولی خودمم روم نمیشه بهش بگم داخل کابینتارو یا زیر کابینتارو دستمال بکشه 

کاشیارو تمیز کنه درارو دستمال بکشه شماها چیکار میکنید؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

سلام دوستمممم

وای منم پارسال این موقع بارداربودم

و4 دی زایمان کردم

هرزن بارداری می بینم...

میرم به خاطرات پارسال...

من پارسال که ازفروردین تادی بارداریم بود خودم کارامو میکردم البته یه باریم مادرشوهرم اومد کمکم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان میفهمم چقدر توی خونه کار میکردم و موثر بوده

الان همسرم خیلی کمک میکنه ولی خودم که انجام میدادم سه چیز دیگه بود. با اینکه شاغل بودم ولی اکثر اوقات خونمون تمیز بود یا با ده دقیقه یه ربع کار اماده حضور مهمون میشد. 

الان ...

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

منکه ازوقتی باردارشدم اونجوری که به دلم بشینه تمیزنکردم این اخراش که دیگه داغونه خونه ولی چندروزه ریختم بهم خونه تکونیه عیدکنم پرده ها روتختی رورختخواباروشتستم امروزم میان فرشاروببرن دیگه چیکارکنم بایدتمیزکنم پانزده بهمنم دیگه میرم خونه مامانم واسه زایمان

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
سلام دوستمممم وای منم پارسال این موقع بارداربودم و4 دی زایمان کردم هرزن بارداری می بینم... میرم ...

منم پارسال ۴ دی زایمان کردم😀

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

من کارگر گرفته بودم 

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...