2777
2789

من دیگه خسته م اعتقادم خیلی ضعیف شده 

خدایا کاش بین بنده هات فرق نذاری خسته م از تنهایی و حسرت😔😭💔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اصلا به اعتقاد نیس به دله من خودم به هیچکدوم از مسائل اسلامی اعتقاد ندارم اما همیشه دعاهام برآو ...

منظورت از دل صاف چیه؟

من به هر نحوی که فکر کنی صداش زدم با دل شکسته و صاف با گریه با واسطه ولی جواب نداده از خودمو زندگی متنفر شدم دیگه😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منظورت از دل صاف چیه؟من به هر نحوی که فکر کنی صداش زدم با دل شکسته و صاف با گریه با واسطه ولی جواب ن ...

نمیدونم عمیق عمیق از خدا بخواه با تمام وجود همه سلولیت رو به خدا وصل کن 

یذره پیچیدس کلا 

یه جور اتصال عجیب با خدا دارم کلا

درک ما از خداوند خیلی ضعیفه.

اگه دوست داری موضوع: موانع استجابت دعا ،رو از کانال استاد شجاعی، گوش کن.

خیلی قشنگه عزیزم 

این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام 

@ostas_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

نمیدونم عمیق عمیق از خدا بخواه با تمام وجود همه سلولیت رو به خدا وصل کن یذره پیچیدس کلا یه جور اتصال ...

من تو نماز شب همینجوری صداش زدم و دعا کردم ولی جواب نداده 

نمیدونم والاشاید الان به صلاحت نیس

😔 وقتی ۵۰ سالم شد به صلاحمه؟😔😔

به قول یه بنده خدایی برا هر سن زنی شوهر هس از ده سال بگیر تا هشتاد سال اصلا نگران نباش بعدم مگه چند ...

تا یه سنی آدم توانایی باروری داره ۲۹ سالمه همه ی دوستام و خیلی کوچیکترا ازدواج کردن اونا خیلی از من معمولی ترن من ظاهرم خوبه و شاغلم ولی انگار نامرئیم هم پیش خدا هم پیش بنده های خدا😪

ازدواج تو ۴۵ سالگی به چه دردی میخوره وقتی بچه دار نمیشی و تهش بازم تنهایی و حسرت بچه ست 

کاش اگه اتفاق میفته به موقع بیفته 🥲 به معنای واقعی کلمه خسته م از دعا از صبر و انتظار از حسرت 

کاش خدا به منم نگاه کنه کاش منم طعم خوش زندگی رو بچشم چون الان زندگیم خوب نیست و پر شدم از عقده😔😔💔