یکی از اشناهامونه و ما بااینکه تقریبا همو زیاد میدیدیم به واسطه خانواده ولی زیاد حرف میزدیم چند سال پیش وقتی داشتیم جرئت حقیقت بازی میکردیم از من پرسیدن تا حالا رو کسی از پسرای فامیل کراش زدی گفتم نه مثلا تو فامیل کی هست ک من کراش بزنم یکی از پسرای جمع برداشت یه نگاه ب اون یکی کرد(همونی که میگم پروعه) بعد ی من گفت حتی رو این نزدی؟ منم خیلی سریع گفتم نه ما چیمون بهم میخوره چرا باید کراش بزنم بعد گذشت تا اینکه چند روز پیش باز دیدمش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد تو ماشین بودیم اینم داشت پستای فان اینستارو ب من نشون میداد و میخندیم یهو دیدم دوس دخترش پیام داد بعد این را کرد منم خواستم نشون بدم ک دیدم گفت جوابش بده گناه داره دیگه بلاخره جوابشو داد اونم خیلی سرد وقتی وارد دایرکتش شد س چار تا دختر بود بعد من اینجوری بودم که بیچاره اونایی ک فکر میکنن تو خیلی پاکی
بعد من متوجه شدم با یکی از دخترای فامیل هم رله 😐و رسماً دختره حرفای مثبت ۱۸ تو چت بهش گفته بود بعد من گفتم خجالت نمیکشی این چ کاریه بهم گفت اینا همه رفیقامن مث تو 😐بعد من اینجوری بودم ک ودف منو تو اولین باره اصلا انقد حرف میزنیم
منم حسابی عصبی شدم گفتم من اگه رفیقتم باشم نمیگم تو هر شب تو ب...
دیگه چیزی نگفت تا اینکه چند دقیقه گذشت باز مسخره بازیاش گل کرد هی میگفت عه اون دختره رو نگا بیا برو مخشو برام بزن منم انقد تکرار کرد ک کم مونده بود همونجا بزنم تو دهنش😐