2777
2789
عنوان

بیاید پرده پذیرایی و اتاق

105 بازدید | 18 پست

پذیرایی و اتاق های خونه ام شوفاژ زیر پنجره است

بخوام پرده کوتاه بزنم چه مدلی پیشنهاد میدید که زشت نباشه و زیبا بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پذیرایی بلند بگیر قشنگیش به بلندی هست جلوی گرمارو نمیگیره زیاد

خب بلند زرد نمیشه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

من زیر پرده تا روی شوفاژه خود پرده یه حریر ساده تا زمین

پرده دارم بلند ولی میترسم خراب شه

خواستم کوتاه بگیرم واسش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مال خواهرم حریر ساده بود نشد بعد ۳ سال هم بلند شد از اونجا.شمام حریر ساده بگیر ک قیمتشم زیاد نیست

واسه خودم پتینه است به نظرت خراب نمیشه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتاق کوتاه بزن

اما پذیرایی رو حریر  بلند ، بده پانچ کنن زمانی که سوفاژ روشنه کنار بزنی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اتاق کوتاه بزناما پذیرایی رو حریر بلند ، بده پانچ کنن زمانی که سوفاژ روشنه کنار بزنی

ممنونم از نظرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر نکنم خراب بشه. گیرمم بشه بهتره تا بری کوتاه خرید کنی و هزینه کنی از اخرم زشت باشه که

ممنونم از نظرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40