2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیز دلم از دلداری معلومه مادر فداکاری هستی چون ناشکری نمیکنی

مرسی عزیزم. غر که میزنم ولی خداروشکر این نعمت رو داریم  خدا دامن همه ی منتظرارو سبز کنه و به من هم دومی رو بدع

واسه موفقیت ما دانشجوها صلوات بفرستید. ممنون
قبل بارداری و‌ مجردی دختر فعالی بودی؟ من خیبی خوابالو‌ هستم

اره من 7صبح بیدار بودم تا9کارام تموم بود مجردیامم 6صبح تا9شب مشغول بودم الان تنبل شدم 11بیدارمیشم😰4صبح میخوابم کارامم هروقت فسقلیم خوابید

مرسی عزیزم. غر که میزنم ولی خداروشکر این نعمت رو داریم  خدا دامن همه ی منتظرارو سبز کنه و به من ...

چند وقتشه که فکر دومی افتادی؟

دختره؟

خدا سایه ودر مادرشو بالا سرش نگه داره😍

چند وقتشه که فکر دومی افتادی؟ دختره؟ خدا سایه ودر مادرشو بالا سرش نگه داره😍

مرسی عزیزم، سه ساله دختره

خیلی تنهایی بهونه میگیره یکی پیشش بودنی آروم و خوب بازی میکنه دلم نمیاد همبازی نداشته باشه

وقتی تاپیک با موضوع چرا بیدارین میبینم دلم میخاد بگم استارتر خودت چرا بیدازی؟😁😁😁😁😁

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
مرسی عزیزم، سه ساله دختره خیلی تنهایی بهونه میگیره یکی پیشش بودنی آروم و خوب بازی میکنه دلم نمیاد ه ...

بعدی دوس داری دختر باشه؟ زمان خیلی مناسبیه انشاالله زودی دومی بیاد تو جمع خانوادتون

بعدی دوس داری دختر باشه؟ زمان خیلی مناسبیه انشاالله زودی دومی بیاد تو جمع خانوادتون

آره دوس دارم پسر باشه ولی باز هرچی خدا بخواد

دختر بهتره ولی خب مردا دوس دارن پشتشون ب پسر گرم باشه