2777
2789

با شوهرم بحثم شده اون تو اتاق خوابه من و دخترم تو حال خوابيديم 

عزيزاي دلم يه سوال ؟؟؟

شما ني ني هاتون رو كجا ميخوابونيد شبا.؟

مثلا بزاريد من مشكلم رو بگم . اقامون عادت داره رو تخت بخوابه .اوايل من و دختري تو حال ميخوابيدم يعني يك ماه بعد از زايمان . بعدش رفتم تو اتاق پيش اقا ميخوابم ولي موقع شير دادن به ني ني ميام حال چون ني ني سرو صدا ميكنه اقا بيدار ميشه . منم همش در رفت و امدم شماهم اينجوري هستيد اياااا؟؟

البته خيلي خوشمزه مينويسي ولي حقيقتو نوشتي واقعا خيلي درد داره يكي حَال خوش تورو داغون كنه

کلا شوخ طبعیم بالاس 

لزومی هم نداره غممو اینجا تو نوشته هام منتقل کنم بقیه چرا غصه بخورن اخه

ولی به قول شما اره خیلی درد داره مخصوصا اون یه نفر کسی باشه که عاشقشی و ندونه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرم بحثم شده اون تو اتاق خوابه من و دخترم تو حال خوابيديم  عزيزاي دلم يه سوال ؟؟؟ شما ني ...

من دخترم پیش خودم میخوابونم

یعنی روی تخت خودم تشک مینداختم اول ولی بزرگتر ک شد یه تخت کوچولو کنار تخت خودم درست کردم و خوابوندم

واسه موفقیت ما دانشجوها صلوات بفرستید. ممنون
با شوهرم بحثم شده اون تو اتاق خوابه من و دخترم تو حال خوابيديم  عزيزاي دلم يه سوال ؟؟؟ شما ني ...

من که شوهرم میخوابه ببهوش میشه ولی من وقتی دخترم بیدار میشه میایم پذیرایی

من دخترم پیش خودم میخوابونم یعنی روی تخت خودم تشک مینداختم اول ولی بزرگتر ک شد یه تخت کوچولو کنار ت ...

موقع شير دادن چكار ميكني؟ 

اخه خداييش ني ني ها سرو صدا دارن شوهر ها هم گناه دارن .لااقل يكي راحت بخوابه

موقع شير دادن چكار ميكني؟  اخه خداييش ني ني ها سرو صدا دارن شوهر ها هم گناه دارن .لااقل يكي را ...

اگه کاملا بیدار باشه پذیرایی. ولی فقط شیر دادن باشه همونجا. البته یه ساله شیر نمیدم دیگه بزرگ شده

واسه موفقیت ما دانشجوها صلوات بفرستید. ممنون
اینجوری شوهرتو لوس میکنی

من که از خدامه بیام پذیرایی چون اتاق سختمه واسه کارای نی نی ....توپذیرایی تی وی و لامپ روشن میکنم تا وقتی دخترم بخوابه خوابید باز میریم اتاق