2777
2789
عنوان

پنهان کاری شوهر

131 بازدید | 7 پست

شوهرم به قول خودش خیلی به من علاقه داره . یک ساله عروسی گرفتیم بعد از ۱۸ ماه عقد . فردای عروسی گفت که کادو هرچی جمع بشه برای عروس داماد هست ، منم پولی که از طرف فامیل خودم جمع شده بود رو به اون دادم . چن روز بعد عروسی سرویس طلا و خورده ریز های سر عقد که کادو گرفته بودم رو ازم گرفت به بهونه ی اینکه ببره جایی قایم‌کنه چون میگه تو خونه نمیشه چیزی نگه داشت خطر دزدی هست . گفت چون تو فامیل و خونواده همه از من دوس دارن پول قرض بگیرن اینکارو کردم تا سراغ من نیان برای پول . به خونواده خودش گفته طلاهارو فروخته ! ازش می پرسم حقیقت رو بگه یا حداقل اگه واقعا فروخته به چه دلیل بوده چون که ما مشکل مالی نداشتیم و ضمنا اینکه شوهرم درآمد خوبی داره، به محض اینکه سوال می پرسم عصبانی میشه میگه به من اعتماد نداری . متاسفانه خیییلی پنهان کاری میکنه و دروغ میگه بم ، خودم متوجه میشم. خونواده خودمم بابت این موضوع با من دعوا میکنن . ناراحتم احساس احمق بودن بهم دست میده . شما باشین چکار میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی میدونی پنهون کاره همه ی چیزتو دادی براش ؟؟

احیانا بازاری نیستش؟؟  

بهش بگو اره اعتماد ندارم مگه من جزو زندگی تو نبودم؟؟

اگه اعتماد نداشتم که نمیزاشتم حتی فکرشم کنی حالا که اعتماد کردم این جوابته و اینکه تو خودت به من اعتماد نداری که چیزی که امانت دستته هم حاضر نیستی بگی چکار کردی که تازه از خودمه بعدم بگو اینهمه ادم اینهمه طلا دارن تو خونشون هم فقدتورو نشون گرفتن بیان از ما دزدی کنن و از تو قرض بگیرن 

خواستنم قرض بگیرن بگه مال خانوممه اونا 

همم بگو بهش طلاهاتو بده به خودت بلدی قایم کنی و دستت نکنی اینم بگو که اگه ارامش دل من برات مهمه یا بهم بگو کجا و چکارشون کردی یاهم بهم بدشون من حس بدی بهم دست میده ی جواب درست حسابیم که نمیدی  

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چرا وقتی میدونی پنهون کاره همه ی چیزتو دادی براش ؟؟احیانا بازاری نیستش؟؟ بهش بگو اره اعتماد ندارم م ...

ازش طلا قرض نمی گیرن ، پول قرض می گیرن،  یعنی میخواد به بقیه نشون بده ما طلاهامون رو فروختیم پول نداریم . اینجوری

ازش طلا قرض نمی گیرن ، پول قرض می گیرن، یعنی میخواد به بقیه نشون بده ما طلاهامون رو فروختیم پول ندا ...

خب بگو‌بدون اینکه مخفیشون کنه بگه نداریم اونا که نمیخوان بیان زندگی شمارو بگردن 

نهایتش دستت نمیکنی دیگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻