2777
2789
بزار دیوار بفروش اگه اضافه هستنمن این بار که اثاث کشی کردم نصف وسایلمو یاریختم دور یا فروختم

یه بار گفتم بفروشم مادر همسرم گفت نفروش 

خودم میگم دو دست رختخواب کافیه 

کلی از وسایلامو یواش ریختم دور همه وسایلامو نو هستن واقعا بعضیاشو دلم نمیاد بفروشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ ساله تو چنین شرایطی هستم 

با هزار بدبختی ی خونه بکم بزرگتر خریدیم و بعد از ۱۰ میخوایم صاحب خونخ شیم و شوهرم نمیزاره آب خوش از گلوم پایین بره 

اگه دلت تو همین خونه کوچیک خوشه اگر شوهرت بهت محبت میکنه بگو خدایا شکرت و زندگیتو کن

یه بار گفتم بفروشم مادر همسرم گفت نفروش خودم میگم دو دست رختخواب کافیه کلی از وسایلامو یواش ریختم دو ...

ببخشید ولی به ایشون مربوط نیست

اصلا چرا باید بهش بگی که دخالت کنه

خواستم باغِ رُخَش را ، به ادب داد پیام :« به فلانی برسانید که آدم باشد...!»  

یه بار گفتم بفروشم مادر همسرم گفت نفروش خودم میگم دو دست رختخواب کافیه کلی از وسایلامو یواش ریختم دو ...

خب باید ببینی خودت چجوری راحتی

من که خیلیا رو فروختم چون خواستم برگردم تهران

آنقدر سبک شدمااا

راحت شدم به خدا

خیلی از وسایل اضافه هستن ث فقط جایگیری

ببین نگاه کن اگه وسیله ای چندساله گذاشتی یه گوشه کمد استفاده نکردی، یعنی باید بفروشیش به دردت نمیخوره

۱۰ ساله تو چنین شرایطی هستم با هزار بدبختی ی خونه بکم بزرگتر خریدیم و بعد از ۱۰ میخوایم صاحب خونخ شی ...

جدیدا حس میکنم بی سلیقه شدم تو چیدمان وگرنه شاید این خونه برا دونفر خوب باشه 

کسی ندارم که بخواد تو چیدمان کمکم کنه 

خب باید ببینی خودت چجوری راحتیمن که خیلیا رو فروختم چون خواستم برگردم تهرانآنقدر سبک شدماااراحت شدم ...

از لباس که همه ی لباسامو یا ریختم دور یا بخشیدم که کمدم خلوت بشه 

میگم پشتیو رختخواب وپتو بالش زیاد دارم که تو دست و پاست 

مثلاً دیگه از پشتی استفاده نمیکنم ولی نمیزارن بفروشمشون

از لباس که همه ی لباسامو یا ریختم دور یا بخشیدم که کمدم خلوت بشه میگم پشتیو رختخواب وپتو بالش زیاد د ...

خب به همون مادرشوهرت بگو اگه جادارن برات نگهشون دارن

شوهرت نمیزاره ردشون کنی؟