2777
2789
عنوان

حرف دوستم به من

73 بازدید | 3 پست

من یکم ریزه میزه هستم کلا هر جا با دوستم میریم میخوان به من تیکه بندازن میگن کوچولو و جوجو..دوستم سر این قضیه مسخرم میکرد هیکلمو مسخره میکرد که کوتوله و لاغری، الان رفته دایرکت یکی از همکلاسیامون باهاش حرف زده به پسره گفته تایپت چیه پسره گفته از دخترای کوچولو و ریزه میزه خوشم میاد، این دوستم هیکل درشتی داره نه خیلی ولی خب جز دسته ریزه ها اصلا حساب نمیشه..الان اومد به من قضیه همکلاسمونو تعریف کرد با پز و فیس افاده گفت اره نکه من ریزه و کوچولو هستم منظورش با خودمه دوستم داره لابد...دوست داشتم بهش بگم چی شد تو که تا دیروز قد و هیکل منو مسخره میکردی الان ریزه بودن خوبه و خودتو قاطی ریزا کردی😂 ولی مثل احمقا هیچی نگفتم ...خدایی اصلا کوچولو نیست یعنی اصلا، نمیدونم چطوری خودش خندش نگرفت این حرفو زد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.