2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه خاک پای خواهر مادرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 21 پست
اینقدر اعصابم خورده

حرف مادر خواهرشه 

خواهرشوهر گوز من غیر مستقیم به شوهرم گفته بود که زنت تو خونه سالاد درست کنه بسته بندی کنه برای رستورانها و… 

اونم به من گفت یه دعوایی هم راه انداخت که تو مفت خوری 

منم گفتم من کار خدماتی انجام نمیدم و… 

ولی کلا اولین بار و اخرین بارش شد چنین زری زد 

اونم چون خواهرام کارمندن من خونه دار، مجبور بودم من برم پیش مامانم وقتی نیاز به کمک داشتن 

شوهرم دلش پر بود که چرا من شاغل نیستم من باید برم کمک مامانم

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
خودت کلا دوست داری شاغل باشی یا نه؟اگر دوست نداری که آب پاکی رو بریز رو دستش، بگو صحبت بالاتر و پایی ...

نه  من نمیتونم همش بشینم خیاطی کنم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بدون لجبازی باید کاری کنی نظرش عوض بشه این آقا میخواد حرف خودشو به کرسی بنشونهحتی شده الکی بگو با ...

نه این خسیس پول نمیده برم کلاس 

میگه خودت سوزن دوری بکن یاد بگیر

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
وقتي با پسر پايين تر از خودت وصلت ميكني بايد منتظر عواقبشم باشي اوضاع مالي پسر بايد در حد خانوده دخت ...

دقیقااا

نه من نمیتونم همش بشینم خیاطی کنم

خب کار هم فقط خیاطی نیست

خیاطی اتفاقا خییییلی علاقه میخواد وگرنه پیشت خراب میشه

اما کلا نگاه همسرت رو دوست نداشتم که میخاد اجبار به کار کنه

خدا رو چه دیدی

حرف مادر خواهرشه خواهرشوهر گوز من غیر مستقیم به شوهرم گفته بود که زنت تو خونه سالاد درست کنه بسته بن ...

دقیقا شوهر منو هم خواهر مادرش در کردن

خب کار هم فقط خیاطی نیستخیاطی اتفاقا خییییلی علاقه میخواد وگرنه پیشت خراب میشهاما کلا نگاه همسرت رو ...

نه عزیزم این  روانی میگه که فقط باید تو خونه خیاطی کنی حتی نذاشتم ادامه تحصیل بدم