2777
2789
عنوان

قلبم داره میترکه از غصه

70 بازدید | 4 پست

از سوم دبیرستان تا حالا بیمار شدم وسواس عملی پاکی و نجسی که خیییلی حاد شده ناگهانی بیمار شدم میشستم توی دستشویی زور خودم کردن که دستشوییم بیاد به مرور پیشرفت کرد بیماریم که الان گاهی وقت ها دستشویی از دستم درمیره وسواس حاد هم دارم همه جا رو باید بشورم پدر و مادر عاصی و خسته هستند می‌خوام خودم رو بکشم چون همه فکر میکنند ادا و اصول هست و میگن وسواست رو بذار کنار در حالی که هیچکس از درون من آگاه نیست من واقعا بعضی وقت ها شلوارم خیس میشه دعا کنید همین روزها به مرگ طبیعی بمیرم وگرنه خودکشی میکنم

لطفا برو پیش روان شناس یا روانپزشک خیلیا داشتن که‌خوب شده

رفتم بارها و بارها فایده ای نداشت روانشناس هم میرم جلسه یک ساعت تلفنی پونصد و خورده ای و یه ربع گزارش کار میدم هر هفته صد و سی تومان واقعا همش سرم منت هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.