2777
2789
عنوان

بخاطر همسرم جواب رد دادن

360 بازدید | 10 پست

خدایا خودت گره از مشکلاتم باز کن دیگه بسمه   چرا ازدواج پسرم بخاطر یه پدر نادان دچار دردسر بشه    کیا بخاطر پدر یا مادرتون از دواج تون دچار مشکل شده ؟ بیان دلداریم بدين   

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

متاسفانه هست

و این طرز فکر جا افتاده کاری به درست و غلط ندارم

اما اگر خانومی باشه که اونم از لحاظ یکی از والدین سطح بالایی نباشه احتمالن جواب مثبت بگیره

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح مادر دختره زنگ زد گفت بخاطر همسرت جوابمون منفیه قلبم شکست خدایا چرا بچم بخاطر انتخاب اشتباه من بسوزه

تو همه چی سخت می گیره اصلا انعطاف نداره مخصوصا مذهبی

خب این ربطی نداره فکر کنم به ازدواج بچتون .

انگار خانواده دختر دنبال بهونه بودن .

من فکر کردم خدایی نکرده اعتیاد دارن یا بیماری خاص

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

رفتارش چجوریه یعنی؟

تو همه چی الانم به پوشش دختره گیرداده جوری حرف زده که اونا بگن نه

تو همه چی الانم به پوشش دختره گیرداده جوری حرف زده که اونا بگن نه

🤦‍♀️🫠ای بابا 

انشالله درست میشه 

این شرایط یا باید دختر عاشق پسرتون شده باشه گه کنار بیاد و قبول کنه که حتی اینجورم باشه خیلی ازتون فاصله میگیرن گلم چون اذیت میشن💔

یا یه دختر تو همین مسیر انتخاب کنید که خودشم خیلی افراطی و اینا باشه ولی باز اگه شخصیت خود پسرتون اینقدر مذهبی نباشه اذیت میشن

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)