2777
2789

سلام من 9 هفتمه تقریبا از 6 هفتگی تهوعم شروع شد قبلش زیاد اذیت نبود فقط اشتهام زیاد شده بود ولی تو این دو سه هفته حسابی حالت تهوع دارم جالبه که صبح تا ظهر بهترم ولی بعدازظهر تا اخر شب خیلی حالم بده شما ها تا کی اینجوری بودین من خیلی دارم اذیت میشم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز خییلی این حالتو ندارم

ولی میدونم طبیعیه.حداکثر تااخر 4

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
عزيزم سونو رفتى؟ صداى قلبش شنيدى؟؟

سونو رفتم قلبش ضربان داشت ولی گفت الان زوده واسه شنیدن صداش دوهفته دیگه باید برم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛
شرمنده ميگى تاريخ اخرين پريودت کى بوده؟؟

16 مهر عزیزم

من تازه سه ماهم تموم شده ،از زندگی سیر شدم ،معدم بی نهایت اسید ترشح میکنه وحالت تهوع شدی دارم که گاه ...

اخی چه سخت ایشالا زودتر خوب بشی عزیزم