2777
2789
عنوان

ارتباطات

30 بازدید | 2 پست

سلام من بیست و یک سالمه اصفهانم هستم هم شاغلم هم دانشجوعم درس میخونم بیشتر ارتباطم با دوستای قدیمم رو قطع کردم چون هم مسیر نبودیم الان دوس دارم یه دوست یا دوستانی داشته باشم برای برنامه ریزی توی هر مسیله ای و کمک به هم حالا همشهری باشیم که چهبهتر بیرونم باهم میریم ولی مجازی هم باشیم به هم گزارشکار بدیم موردی نداره کالا دوست دارم ارتباطاتم رو تقویت کنم و دوستای جدید پیدا کنم

بنظرم آدمه جالبی باید باشی،البته(جسارت محسوب نکنی حرفمو)چون آدمای کمی رو شاید بشه دید که این جوری دنبال دوست میگردن،،،(بهرحال موفق باشی)تو حتما لایق بهترین دوستیهاهستی🖐

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.