2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیببب

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بیرونش میکردم...کاش ..اون لحظه پسرمم بود گوش میکرد..الان میگه چیزی دیدم

دختر گل خطری اصلا براتون نداره نترسین

من آدم اینشکلی دور ورم زیاده، زیاد دیدم 

فقط دیگه تلقین نکن نباید میذاشتی پسرت بشنوه خب بچست میترسه

از ترس و تنهایی 😭😭😭

وا خو چی دیده ؟ادم دیده؟ حالا حرفایی که میزد راست بود

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یارو اسکیزوفرنی داشته بچتم حتما شنیده حرفارو توهم زده خبری نیست بخوابید

نه خیلی متشخص بود و محترم..چندسال پیش گفتن یه مریضی بدی گرفته..اونجا فهمیدن با اونا در ارتباطه.. همسایه قدیمی مامانم بوده

بعدش گفت خونت دعا داشته باطل کردم😰😰خیلی میترسم..امشب با پسرم خونه تنهام..پسرم رفت اتاق لامپ و روشن ...

استارتر اشتباه کردی بهش گفتی برات دعا گرفته یا طلسم باطل کرده...تو اسلام اومده کسی که سمت این کار بره دنیا و آخرت خودش رو خراب میکنه که هیچ راه ورود اون ها رو هم به زندگیش باز میکنه .....

الانم صوت قرآن بذار ، صوت حدیث کسا بذار خیلی خوبه ،اینا رو بخون ، هر کاغذی هم بهت داده بنداز بیرون از خونت فقط قرآن بخون و صوتش رو تو خونه بذار ، حدیث کسا عالیه هر روز بخون یا صوتش رو پخش کن ،، برای خودت و بچه ات هم حرز امام جواد (ع) بگیر همراهتون بذار خیلی خوبه 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕