قضیه مال ماه پیشه ولی از ذهنم بیرون نمیره عروس هلندی داشتم چهار تا .. باهم خانواده بودن ...( مادر و پدر و دو تا بچه ) مظلوم ترینشون و بانمک ترینشون اصن ازین بی آزار و اذیت تر تو دنیا نبود ( ازین جا به بعد. و اگه خودت حیوون خونگی داری همون بنظرم ) باباش کشتش در واقع تجاوز کرد مسخرس نیست؟! اگه هستین بگم اگه نه برم بخوابم
یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀
من با أین پرنده ها بزرگ شدم از دبستانم ...رفتم خیر سرم یک عروس هلندی خریدم طلایی رنگ هفت سال درست هفت سال با أین بچه بودم بعد اون چون تنها بود رفتم دو تا دیگه هم اوردم که خاک تو سرم کاش نمیاوردم
از بین این دو تا یکیش با پرنده هفت سالم همون طلاییه جفت گیری میکنه بچم شش یا هفت تا تخم میزاره از بین همشون فقط یکی باز میشه واییی وایی خدایا یادش میفتم میخورم بمیرم چه ذوققایی که نمیکردم وقتی تخما باز میشدن جیک جیک میکردن از خوشحالی دو دور هم خونه میدوییدم
خیلی خلاصه میکنمش بچه اول که بدنیا اومد هنوز کامل بزرگ نشده بود که باز پرنده طلاییم تخم میزاره اینبار هم فقط یکی باز میشه مظلوم ترینشون...
از همون بچگیش انقد تو بغلم خوابوندمش هم که به اون وابسته بودم هم اون دستی بود یعنی من اولین باری که راه رفت و دیدم و پرواز کرد و دیدم خودش تنها غذا خوردو دیدم ...
یک روز کاملا عادی صب پاشدم برم سر درسم یهو دیدم بابای دیوونش مست کرده رفته برای جفتگیری روی بچه من انقد عذابش داد تا من رسیدم این افتاد و تمام کرد هنوز صحنش تو ذهنمه نمیره بیرون چه جیغاایی که نکشیدم چه گریه های که نکردم هر کی میدید میگفت برای یک پرنده انقد گریه میکنه؟! مسخرم میکردن ولی همون حیوونا انقد وابستگی میارن...