2777
2789
عنوان

بياين اعصابم خورده از دست خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 201 پست
من كه هميشه خرجمو متناسب با حقوق شوهرم هرماه تطبيق ميدادم، اما الان از اونموقع كه خانوم دستور تلويزي ...

وااای من دارم از اینجا حرص میخورم..کوفتم نده بهش

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا ديگه از موجودم گذشتن اينطور كه مگي مگه ميشه خواهر و مادر از پيشرفت بچش ناراحت بشههههه واي ...

به خدا واسه تولد بچم اومدن از حسودی که ما زندگیمون خوبه یه دعوا الکی راه انداختن و کادوشنو پس گرفتن و رفتن هر چی گفتیم سر چی دعوا میکنید گفتن نمیگیم چون واقعا چیزی نداشتن کلی هم نفرین که الهی بدبخت شین.بعدم رفتن پشت سرمون یه مشت دررروغ گفتن به خداوندی خدا اگه یه ذره بی احترامی کرده باشیم هنوزم قهرن ولی پیغام فرستادن ما پول لازم داریم بدین شوهرمم به خاطر خدا داد با اینکه تو حساب خودشون بیشتر ما پوله ما کلی قسط داریم.انقدر دلم خونه یه چیزایی هست که بگم شاخ در میارین حتی این حرفا را به یه نفرم نزدم از ترس آبروم

به خدا واسه تولد بچم اومدن از حسودی که ما زندگیمون خوبه یه دعوا الکی راه انداختن و کادوشنو پس گرفتن ...

واااااااااااااااااااااااااااااا خدا بهت صبر بده خواهر

به خدا واسه تولد بچم اومدن از حسودی که ما زندگیمون خوبه یه دعوا الکی راه انداختن و کادوشنو پس گرفتن ...

كاش براي منم بيان از اينكارا بكنن بعد قلم پاشونو خورد كنم كه بيان خونم! كلا راحت شم

ولي از بس سياست دارن كه نگوووو

نفرين برگشته به خودشون كه محتاج شماها شدن تقصير شوهرته كه بهشون كمك كرذه مثل خودشون رفتار ميكرد 

این روزا در حد مررررررررگ دلم از خانواده ی شوهرم پره..در حدی که بخدا حاضرم بکشمشون و قاتل بشم..خدا لعنت کنه هرچی خانواده ی شوهره که بده

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..