2777
2789
عنوان

بياين اعصابم خورده از دست خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 201 پست
الهی عزیزم تو چرا حالا اونطوری رفتار کردی وقتی داد و بیداد راه انداختن کادوها رو بر میداشتی میزدی تو ...

از شهر دیگه اومده بودن تازه من رفتم بوسش کردم میگم من چی کار کردم؟تازه زایمان کرده بودما.میگه نمیگم ازت متنفرم منم گفتم همه بدن فقط شما خوبی چون پشششششت سر همه بد میگن فقط غیبت همه را میکنن.منم رفتم تو اتاق دیگم نیومدم بیرون بعدم گفت پولی که برا دیدن زایمان دادیما پس بده به شوهرم گفت.حالام هی پیغام میدن اگه میخواین ببخشمتون باید نوه امو بیارین ببینم یه شهر دیگن.شما بودید میرفتید؟؟؟منم به شوهرم گفتم من باید اونا ببخشم نه اون منو.شوهرمم میگه میدونم مقصر اونه و هی ازم معذرت خواهی میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ منممم

اگر شوهرت میخاد بخره...بهش بگو یه کادوی بهتر میدم به خواهرت... یه طلا بخر وبده...خلاصه خرج زیاد نکن واسه انتر خانوم

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
نفرين برگشته به خودشون كه محتاج شماها شدن تقصير شوهرته كه بهشون كمك كرذه مثل خودشون رفتار ميكرد  ...

اره هر چی نفرین به ما کردن خودشون بدبختر شدن و ما خوشبختر خدا را هزار مرتبه شکر

از شهر دیگه اومده بودن تازه من رفتم بوسش کردم میگم من چی کار کردم؟تازه زایمان کرده بودما.میگه نمیگم ...

من بودم نميرفتم مگه طلبكاره مگه چه فايده ايي دارن توي زندگيتون كه بخوان ببخشن اونا از پرروييشونه اصلا نرو بگو بچم اذيت ميشه راه دوره اگه خيلي دلشون تنگ شده واقعا دوسش دارن اونا بيان چون تو اگه بري يعني تو مقصر بودي

مریم جان شما از سیاستات بگو چجوری خرجو ببریم بالا خوب!!!! 

اتفاقا اصلا آدم باسیاستی نیستم ولی خب قبلا اگه ملاحظشو میکردم الان دیگه برام مهم نیس.چون دیدم ک اگه چیزی رو ک دوس دارم چشم پوشی کنم پولشو میره برا مادر و خواهرش خرج میکنه