2777
2789
عنوان

بياين اعصابم خورده از دست خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 201 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر جووونم هميشه دستور ميده كه چي يا چقد كادو بدين! سقف تايين ميكنه براش! ما ٤ تومن هزينه كنين ...

مادرشوهر جان منم همین کار را (البته از سر عشقو علاقه و کمک رسانی ب ما) میکردن ولی دیدند چند بار متاسفانه نشد که انچه امر فرمودند را تهیه کنیم  دیگر نمیگن😐 ا

به خدا من واسه تولد برادرام که کادو میبرم وقتی اونا واسه تولد من میارن ناراحت میشن  میگم واسه خودتون خرج کنید البته مجردن.دوست ندارم تو زحمت بیفتن ولی خواهر شوهر خودم فقط میخواد از شوهرم بکشه شوهرم میگه کاش خواهر منم مثل تو بود برای داداشش.وقتی شوهرم پیشرفت میکنه تو زندگیش با مادر شوهرم دق میکنن از حسودی و باهاش بی دلیل قهر میکنن.یه موجودات عجیب غریبین که تو عمرم ندیدم

مادرشوهر جووونم هميشه دستور ميده كه چي يا چقد كادو بدين! سقف تايين ميكنه براش! ما ٤ تومن هزينه كنين ...

من بودم همچین مادرشوهریو از بیخ و بن نابود میکردم،به اون چه که به کی چقد بدین،بگو نداریم،قسطمون زیاده،شما بده به ما تا ما بهشون بدیم،نزار بفهمه درآمدتون چقده

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
به خدا من واسه تولد برادرام که کادو میبرم وقتی اونا واسه تولد من میارن ناراحت میشن  میگم واسه خ ...

اونا ديگه از موجودم گذشتن اينطور كه مگي مگه ميشه خواهر و مادر از پيشرفت بچش ناراحت بشههههه واي چقدر حسودننننننن

خانم مثل مال ما ميخواد ، سوني

عزیزم یه راه حل داره از شوهرت پولو بگیر بگو خودم تلویزین پنجاه و پنج دیدم خیلی خوب با میز خوشگل خودم میخرم برو سمساری های شهرتون یه تلویزین پنجاه پنجاهو پنج پیدا کن با یه میز از سمساری بگیر یه جعبه تلویزین هم بخر بزار توش ببر