2777
2789
عنوان

مادر شوهر= هيولا

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 99 پست

مادرشوهرمنم وقتی منومیبینه بایه حالت خاصی نگام میکنه یه وقتایی انگارمن بش بدهکارم بالاخره ازنگاهش میفهمم خیلی تابلوهم هس خیلی پروئه خدامثل مادرشوهرمن نصیبت نکنه

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد میدم اصلا تواین سایت نیا خیلی تاپیکای بچه ها تاثیر منفی روی ادم میزاره همه مثل هم نیستن عزی ...

دقيقا همشون از شوهر بد ميگن

خوب اذيت شدن حق ميدم

اما از رفتاراي خوبشون اصلا نميگن

ديد ادم عوض ميشه

ببین عزیزم مادر شوهر خوبم هست ما باید یاد بگیریم که مادر شوهر هیچ وقت مادر آدم نمیشه هیچ وقت کارهای مادر شوهرامون را با کاری که مادرامون میکنند مقایسه نکنیم

از اون طرف مادرشوهرا بدونند هیچ وقت عروس دختر نمیشه پس به کسی که با هزار امید آمده خونشون کمترین کارش اینه که توقع بی جا نداشته باشند

بنظرم اگر آدم ها واقعا از خدا میترسیدند و میدونستند هر چه کنی به خود کنی گر همه خوب و بد کنی باهم مهربونتر میشدند

تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد
خداروشكر به نظر من دو طرفس درسته مادر شوهر مادرم كه ميشم مادر بزرگم اصلا خوب نيستن ميخوام ببينم ه ...

بله.من مادرم رسما منو ول کرده بود.مادرشوهرم همیشه کنارم بود ولی.باورت میشه الان مادرشوهرم خیییلییی بیشتر از مادرم میدونه من چ غذایی یا چ میوه ایو دوس دارم.مامانم اصلا حواسش ب اینجور چیزا نبود.

پدرشوهرمم با اینک من بابا نداشتم تو مراسم خواستگاریم گفت من بابا این دخترم.مامانم گفت مهریه پونزده تا سکه پدرشوهرم گفت نه صدو ده تا

لیدی هستم معروف به💖محبوب قلبها💖
دقيقا همشون از شوهر بد ميگن خوب اذيت شدن حق ميدم اما از رفتاراي خوبشون اصلا نميگن ديد ادم عوض ميش ...

خوب به نظرم اینجا کار شوهرا هم میلنگه شوهر باید بین مادروهمسرش مدیریت کنه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

درسته بعضی ها بدن اما عروس ها هم خیلی هیولان عروس بد خیلی بیشتره...من شخصا دلم برای مادرای پسر دار میسوزه کلا باید لال باشن تا مبادا عروس ناراحت بشه

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
دقيقا همشون از شوهر بد ميگن خوب اذيت شدن حق ميدم اما از رفتاراي خوبشون اصلا نميگن ديد ادم عوض ميش ...

از خوبی نمیگن چون نیاز به دردودل ندارن اون موقع

نگران این قضایانباش گلم

ان شاالله همسر خوب با خانواده خوبی گیرت بیاد تو انتخاب همسر خیلی دقت کن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟