2777
2789
عنوان

مادر شوهر= هيولا

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قبلا داستان زندگیمو گذاشته بودم.مادرشوهر من مث مادرم و پدرشوهرم مث پدرم گردنم حق دارن.خیلی خوب ...

خداروشكر

به نظر من دو طرفس

درسته مادر شوهر مادرم كه ميشم مادر بزرگم اصلا خوب نيستن

ميخوام ببينم همه اونجورين

نه عزیزم فقط اینو بگم که اگه مادر آدم چیزی بگه دلسوزه ولی مادر شوهر همون حرفو بزنه دخالته واسه عروس. با مادر خودمون کلی جر و بحث میکنیم نیم ساعت بعد یادمون میره ولی همون با مادر شوهر تا آخر تو ذهنمون میمونه

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره

پیشنهاد میدم اصلا تواین سایت نیا خیلی تاپیکای بچه ها تاثیر منفی روی ادم میزاره

همه مثل هم نیستن عزیزم

اماایراد اینجاست که کسی نمیاد از خوشبختیش و شادیاش تاپیک بزنه هرکی مشکل برخورد میادمیگه این میشه ک آدم فکرمیکنه چقدر وحشتناکه زندگی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

بچه ها ی نگا ب مامانی خودمون هم بندازیم اونا هم مادر شوهرن ها .(البته منظورم کسایی که داداش و زنداداش دارن)بنظرم رابطه دو طرفه اس و خود رفتار فرد میتونه تعیین کننده همه چی باشه.منم ی مدت رفتارای بد رو تحمل میکردم و فک میکردم قانونش همینه که به عروس ظلم بشه .ولی بعد با تغییر دادن رفتارم اوضا رو تا حدودی درست کردم .

خدایا حاجت همه رو براورده کن این ماه❤

سلام عزیزم من مادرم مادرشوهربخدااگ ب زنداداشم بگ بالا چشت ابرو همش هواشوداره بچشونگه میداره غذامیپزه براش اونوق عروسمون بدنیس خوبم نیس بدشم مادرشوهرمن خوبه برام سبزی میگیره پاک میکن میفرسته ولی وقتی ی جی بگه سریع ناراحت میشم درکل تقصیرمادرشوهرانیس بخدااوناهم انسانن این بچروبزرگ کردن ماغریبه ایم ک اونابزرگ کردن ماصاحبشون میشیم

به جز اون تاپیکای سره کاری بقیش حساسیت الکی هست 

من تاپیکا رو میخونم خیلی به نظرم بعضیا بیش از حد حساسن

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

چرا عزیزم اونجوری هم نیست اما چون خانمها همیشه یه ذهنیت بدی از مادر شوهر دارن کوچکترین حرکت مادرشوهر میشه عذاب براشون

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اتفاقا الان مادر شوهر خوب خیلی زیاده  نایاب هم نیست جو این سایت نمیدونم چرا اینجوریه

اتغاقا به نظرم عروسا بدجنسن البته بعضیاشون  😉گفتم بعضیاشون نریزید سرما

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.